Malesef birşey söylemedi zaten yanımda annem vardı sormaktan utandım netten araştırdım fakat bitley bulamadımBnim bildiğim İlacı fitil olarak verdiyse doktor, o günlerde ilişki olmamalı. Fitil gebeliğe zararlı değil demişti doktorum ama hapta kullanıcakmışsınız siz oyüzden bilemiyorum.
Doktorunuz anlatmadı mı size?
Ay konuyla ilgisi yok ama bu profilinizdeki bebek ne kadar tatlı profillere bebek fotoları koymayalım lutfen nazar değeceek :*Kızlar merhaba. Ben 4 aylık evliyim. Fakat daha ilişkiye geçen ay girebildik. Çünkü vajinismustum çok şükür yendimilişkiden 1 hafta sonra adet gördüm. Şuan bitmek üzere ama genital bölgede mantar oluştu. Dr. gittim gitil ve hap vrdi. Şimdi adetim bitti sayılır kullanmamda sakınca varmıdır ve bu ilişkiye girmemi engeller mi çocuk düşünüyoruz ovul tarihimde ilaçları kullanmam gerekio nasıl yapcam bilgisi olan varmııı
Bilgileriniz için çook teşekkür ederim :)Canm hapi yahut fitili kullnadigin surece iliski olmuyo cunku sen kullandiigun surrede tedavi asamasinda oluyosun mesela kullandin diyelim ayni gun ilski oldu sen daha iyilesmeden tekrar esine gecer ve ilac kullamanin faydasi olmaz diger iliskide tekrar esinden sana gecer mikroplar gcmis olsun tekrar..
Bende kullandim fitil ve ilac internettn arastirdigimda korunmak gerekiyo falan yaziyodu doktoruma sordum ve bi sorun olmayacagini soyledi doktora dormanda fayda var benceKızlar merhaba. Ben 4 aylık evliyim. Fakat daha ilişkiye geçen ay girebildik. Çünkü vajinismustum çok şükür yendimilişkiden 1 hafta sonra adet gördüm. Şuan bitmek üzere ama genital bölgede mantar oluştu. Dr. gittim gitil ve hap vrdi. Şimdi adetim bitti sayılır kullanmamda sakınca varmıdır ve bu ilişkiye girmemi engeller mi çocuk düşünüyoruz ovul tarihimde ilaçları kullanmam gerekio nasıl yapcam bilgisi olan varmııı
Mantığa vurduğumda ilk gün olmaması lazım ama bi kaç gün geçince bi sorun olmaz die düşünüorum zaten geçersede geçsin ovul tarihimi aksatmam imkansz bu çocuğa ihtiyacım varBende
Bende kullandim fitil ve ilac internettn arastirdigimda korunmak gerekiyo falan yaziyodu doktoruma sordum ve bi sorun olmayacagini soyledi doktora dormanda fayda var bence
Hem anne olmayı çok istiyorum hem eşimin ailesi inatla çocuk yapma sakın die benimle inatlaşıo hemde işten ayrıldım evde kafayı yiycem kurup kurup eşime bulaşıyorum amann ne bileyim belki bunlar bahane sadece annelik duygusunu bian önce yaşamak istiyorum :)Ihtiyacim var derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?