Mantar ve ilişki

endaim

Oglum, saglıkla gel yanıma
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
228
116
48
Kızlar merhaba. Ben 4 aylık evliyim. Fakat daha ilişkiye geçen ay girebildik. Çünkü vajinismustum çok şükür yendim ilişkiden 1 hafta sonra adet gördüm. Şuan bitmek üzere ama genital bölgede mantar oluştu. Dr. gittim gitil ve hap vrdi. Şimdi adetim bitti sayılır kullanmamda sakınca varmıdır ve bu ilişkiye girmemi engeller mi çocuk düşünüyoruz ovul tarihimde ilaçları kullanmam gerekio nasıl yapcam bilgisi olan varmııı

Bnim bildiğim İlacı fitil olarak verdiyse doktor, o günlerde ilişki olmamalı. Fitil gebeliğe zararlı değil demişti doktorum ama hapta kullanıcakmışsınız siz oyüzden bilemiyorum.
Doktorunuz anlatmadı mı size?

hamile kalmayı düşünüyorsanız her akıllı anne adayı gibi önce kan smear genital bölge rahim bir check up yaptırın bir saglık sorununuz var ise gebeyken ilaç kullanmanız mümkün olmayabilir önlem alarak saglıklı bir gebelik geçirirsiniz :)

Malesef birşey söylemedi zaten yanımda annem vardı sormaktan utandım netten araştırdım fakat bitley bulamadım

Ay konuyla ilgisi yok ama bu profilinizdeki bebek ne kadar tatlı profillere bebek fotoları koymayalım lutfen nazar değeceek :*

Mantar geçene kadar bekleyin zaten yeni evliymişsiniz :) hamile kalmayı düşünüyorsanız doktorunuza söyleyin, yapılması gereken testleri yapıp önlem alsın ki düşükle karşılaşmayın.

Canm hapi yahut fitili kullnadigin surece iliski olmuyo cunku sen kullandiigun surrede tedavi asamasinda oluyosun mesela kullandin diyelim ayni gun ilski oldu sen daha iyilesmeden tekrar esine gecer ve ilac kullamanin faydasi olmaz diger iliskide tekrar esinden sana gecer mikroplar gcmis olsun tekrar..

Bilgileriniz için çook teşekkür ederim :)

Bende
Bende kullandim fitil ve ilac internettn arastirdigimda korunmak gerekiyo falan yaziyodu doktoruma sordum ve bi sorun olmayacagini soyledi doktora dormanda fayda var bence

Bende

Bende kullandim fitil ve ilac internettn arastirdigimda korunmak gerekiyo falan yaziyodu doktoruma sordum ve bi sorun olmayacagini soyledi doktora dormanda fayda var bence
Mantığa vurduğumda ilk gün olmaması lazım ama bi kaç gün geçince bi sorun olmaz die düşünüorum zaten geçersede geçsin ovul tarihimi aksatmam imkansz bu çocuğa ihtiyacım var

Ihtiyacim var derken?
Hem anne olmayı çok istiyorum hem eşimin ailesi inatla çocuk yapma sakın die benimle inatlaşıo hemde işten ayrıldım evde kafayı yiycem kurup kurup eşime bulaşıyorum amann ne bileyim belki bunlar bahane sadece annelik duygusunu bian önce yaşamak istiyorum :)

Mantar veya başka bir rahatsızlık varsa iyileşmeyi beklemeden hamile kalmayın.. Doktora gidin kan ve smear testi yaptırın, her şey uygunsa folik asit kullanmaya başlayın ve akışına bırakın

Mantar varken hamile kalmak hiç sağlıklı bir karar değil, doktorunuza bir danışın

Mrb kızlar bu ay akıntımda değişiklik oldu sarı ve ip gibi akıntı oluyor mantar diye tahmin ediyorum ama koku ve kaşıntı yok bunu yaşamış biri varsa yardımcı olursa çok seviniri???? Birde mantar Varken hamile kalınabilirmi bunu çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bundan 3-4 ay önce yine olmuştum tedavi oldum ama onda kaşıntı da vardı kafam karıştı bu sefer bat 15 Ekim adetten sonra yine doktora giderim tşk ederim kızlar Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…