mantar rahatsızlığının geçmesini şeker hastalığı engel olabilirmi ne olur yardım? :(

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
96
Antalya
arkadaşlar bundan birkaç hafta öncede mantar rahatsızlığım hakkında konu açmıştım bugün doktora gittim ve 3 defadır ilaçla tedavi oluyodum ama doktorum bugün hiçbir ilerleme olmadığını ve tedavilere yeniden başlıyacağımızı söyledi mafoldumben
4 aydır bu sorunla uğraşıyorum nasıl böyle oluyo anlamadım :sm_confused:
şeker rahatsızlığından olabilir dedi doktor öle bi sorunumda olmadı ama gizli şeker olabilirmiş ailede şeker hastasıda yok çok moralim bozuldu böyle bi sebebden dolayı geçmiyo olabilirmi yarın kan vericem bakalım kafam çok karıştı :çok üzgünüm:
bebekte düşünüyoruz ocak ayında rahim ağzında yara vardı onu yaktırdım şimdide bu bi türlü hiçbişey yoluna girmiyor:çok üzgünüm:
ne olur yardım edin sizce bunlar normalmi :gitme:

Bendede sık tekrar ediyor bu mantar illeti,doktorum şekerini ölçtür dedi ölçtürdük normal çıktı çok şükür ama hala yılda 4 kez falan oluyorum Doktorumda yılda her kadında 4 kez olması normal dedi.
birde ne zaman antibiyotik kullansam kesin mantar oluyor.Doktorda onayladı bünyen ne zaman zayıf düşerse tekrarlar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…