- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- Konu Sahibi manifesto123
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yasadim bu sorunu 1 yila yakin.tecrübelerimi size aktarayim,
1-) kesinlikle ic camasirlariniza yumusatici kullanmayin kesinlikle.
2-) ayaklarinizi sicak tutun.
3-) o bölgeye kesinlikle sabun veya vucut sanpuani ile yikamayin sadece su.
4-)ilac tedavisini esiniz ile uygulayin onada krem veriliyor.iylesene kadar iliski yasak.
5-) sentetik ic camisiri asla giymeyin. günlük ped kullanmayin! pamuklu ic camisiri kullanin ve günlük degistirin.
6-)bu illet adet dönemi yaklastiginda iyice azar vucut isisi yükseldigi icin mantarda isiyi cok sever.mümkün oldugunca bol seyler giyin hava alsin.
7-) ve ilacinizi düzenli kullanin.
bol bol su icin.
9-)birde seker iceren hic birsey yemeyin iylesene kadar.cünki mantar sekeri cok sever.
ben bunlara dikkat ederek kurtuldum insallah sizlerde kurtulursunuz.
merhabalar herkese..bende de dün başlayan inanılmaz bir kaşıntı var ve çok fazla akıntım oluyor içi kısımda kızarık. mantardan süphelendim..internette baktığım kadarıyla evli bayanlarda olurmuş ben bekarım acaba bekarlarda da mantar olabilir mi? birde kadın doğumcuya mı gitmem gerekiyor yoksa cildiyeye mi? son sorumda muayeneyi nasıl yapıyolar? şimdiden teşekkürler
kadın doğumcuya gitmen gerek canım
bekarlarda da olabiliyor sanırım ama net bi bilgiye sahip degilim
muayene de alttan bakılıyor
bekarlarda da olabilir tabi ki kesinlikle kadın dogum uzmanına görün ayrıca sana bekar oldugun için alttan muayene etmez hatta muayene bile etmez o yüzden rahat ol. sadece şikayetlerini dinleyip ilaç vericek. geçmiş olsun hepimiz kurtuluruz inş bir an önce