- Konu Sahibi manifesto123
Nutella teşekkürler. Dün gynofit'i aldım ve ilk dün akşam kullandım. 6 adet kullanacağım. . Doktora hiçbir şikayetim olmadan senelik kontrolüm için gitmiştim. Smear aldı ve mantar var dedi. Smear testi temiz çıktı. Tek kullanımlık bir hap, fitil ve ketoral krem verdi. Fayda etmedi. Başka bir doktora gittim.Bu sefer birer hafta arayla alınan bir hap, 5 adet fitil ve ketorale devam dedi. Akıntı azaldı. ılk ilaçları kullanmaya başladığımdan beri vajen girişinde birazda makata doğru yerde yanma hissi artarak devam ediyor. Sanki oralara acı biber dökülmüş gibi yanıyor. oturamıyorum, kalkamıyorum. Acayip bir hassasiyet var. Tabi ödemde var. Ketoral krem sürüyorum. Hiç faydasını göremiyorum. Acıdan hertafafım ağrıyor, kolumu kanadımı kaldıramıyorum. Gynofite yeni başladığım için nasıl etki gösterir şimdilik bilemiyorum. Bugün doktorumdan tekrar randevu aldım. Tekrar baksın bakalım ne diyecek. Anlattığım tarzda acı çeken oldumu arkadaşlar.... acaba bundan kurtuluş ne olabilirki..Tam üç haftadır çekiyorum ve yeter artık diyorum....