-
- Konu Sahibi manifesto123
buyur canim benim afiyet olsun moralda onemli herseyde oldugu gibi mantarida stres tetiklermis[/QUOTE]
sağol canım evet stres çok önemli bende şuan kist var aşırı stresten çıktı
ama napıyım elimde değil çok hassas bir yapım var hemencecik ağlarım üzülürüm
bu arada sebamed bende kullanıyorum doktorum ne kadar yıkarsanır yıkayın o bölge zaten temiz değil dedi sadece 5 dak bi temizlik olur su yeterliyniş ben bıraktım sebamedi çok şükür bi sıkıntım yok sadcee kistim dışında :Saruboceq:
sağol canım evet stres çok önemli bende şuan kist var aşırı stresten çıktı
ama napıyım elimde değil çok hassas bir yapım var hemencecik ağlarım üzülürüm
bu arada sebamed bende kullanıyorum doktorum ne kadar yıkarsanır yıkayın o bölge zaten temiz değil dedi sadece 5 dak bi temizlik olur su yeterliyniş ben bıraktım sebamedi çok şükür bi sıkıntım yok sadcee kistim dışında :Saruboceq:
yaklasık 6 senedir mantar rahatsızlıgım var kullandıgım haplar ve ilaçlar hiçbir işe yaramıyor bir geçiyor sonra gene tekrarlıyor ...geçen gün doktora gittim gene bir sürü ilaç verdi inş bir gün hepimiz bu dert kurtuluruz
selam kızlar nerdeyse 4 senedir bende akıntı sorunu vardı kendi cabalarımla netten duydugum ilaclar falan içtim geçmedi haliyle, dün doktora gittim, bekarım siddetli kasık agrım ve sarı akıntım var dedim sadece yumurtalıklarıma baktı temiz dedi, kaşıntım falan yok dedim. İdrar ve smear testi falan yapmadı. Receteye tanı olarak vajinit ve idrar yolu enfeksiyonu yazmıs, tarivid, biteral, purinol ilaçlarını verdi. Kontrole gelmem gerekir mi dedim geçmezse ürolojiye gidersin dedi böbreklerlemi ilgili acaba, nisanlıyım seneye evlenecegim bu akıntı tüpleri tıkamıs olabilirmi acaba, yardımcı olursanız sevinirim, iyi aksamlar..
canım öncelikle geçmiş olsun ben yeni evlendim evlenmeden 1,5 sene boyunca sarı-yeşilimsi akıntım oldu çok defa doktora gittim ve kullanmadığım ilaç kalmadı hep devam etti evlendikten sonra tekrar doktora gittim fitil verdi çok şükür akıntım kalmadı canım bendede sol kasık ağrısı oluyor doktor baktı hiç bir sıkıntı yok dedi ufacık bişeyden bile üşütme olabiliyormuş tuvalet sonrası temizliği yaparken soğuk su kullanılmaması gerekiyormuş...
çok teşekkür ederim canımcım.. bende de sol kasık ağrısı vardı özellikle. şuan ilaçlarımı kullanıyorum şikayetlerim azaldı gibi.. kendine iyi bak