Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

çok teşekkur ederım cnm tavsiyelerin için.peki temizliğiiçin sebamed hakkında ne düşünüyosun onu kullanmalımıyım.herkes iyi dio onun için.

canım benim doktorum 32 yıllık kadın doğum uzmanı ve bulunduğum yerin en takdir edilen,en çok hastası olan süper bi bayan doktor..bütün temizleme ürünlerini şiddetle reddediyor..vücut kendini hergün temizliyor zaten dedi..içerden gelen günlük sıvılar akıntılar o bölgenin temizliği için geliyomuş zaten.yaratılış mucizelerinden sadece bitanesi..ılık suyla ovmadan duş yaparken yıkayın diyo..vajinal duşun adını bile anmıyo zaten..ama sen bekarsın vajinal duş olayın yoktur belkide.bilmiyorum. hergün çamaşır değiştiriyorum ,bazen günde 2-3 defa da değiştirdiğim oluyo..

anlıyorum cnm önerilerin için çok teşekkür ederim.bakalım pazartesi doktor ne dicek.haber veririm gene.çok saolllllll:)

acaba hangi eczaneden temin ettiniz?a.s.:Saruboceq:

meraba bendede 4gündür aşırı kaşıntı çekiyorum travazol diye bi krem aldım ona başladım bugun doktora gitmekten korkuorm aslında kontrol ederken bakire olup olunmadığı anlaşılıyomu?:1no2::1no2:

merhaba zxcvb merak etme zaten evli deilsen muayne yapmıyolar.2 gun oncesıne kadar bendede aynı sorun vardı doktora gıttım derdımı anlattım bı krem verdı bıde ılaç.ilaçtan haftada bır kere alıcaksın çok kıvvetlı bı ilaç dedi.daha bır tane aldım ve hemen kesti.kremıde gunde 1 defa suruyorum.şu an herşey normale döndü.doktora gıtmekten korkma bence onlar zaten hastalığın ne oldugunu bılıyolar hemen ılacı yazıyolar.geçmiş olsun cnm

tesekkurler canm simdilik travazol krem kullanıyorm 2hfta kullanın yazıyor icinde eger fayda etmezse yada tekrarlarsa gitmem gerekirzaten ama simdilik etki etcek gibi 2gün birz azaldı ozellikle gece cok kotu oluodu gündüz pek bisi olmuo bu 2.gecem kullandığım daa ii gibi

:a015:arkadaşlar ben 4 aylk hamileym ve bu sorunu yaşıyorum,doktorum fitil kullanmamı söyledi ama ben onu kullanmayı becerememki:S aranızda hamileyken bunu yaşayn varmı,çözüm önerisi olan?

gynofiti bende çok aradım cogu eczane adını bile bilmiyor.Distribütörüne ulaştım eczaneden isteyin ecza deposuna sipariş versin dediler.ama ben daha kolay bir yol buldum gittigidiyordan aldım.korgoyu bekliyorum dörtgözle hihoyyytumarım hepimize iyi gelicek bu ilaç kaydirigubbakcemile5 birkaçtane var anlıyacagın bunun satışını yapan site eczane güvencesiyle tabii.gittigiyordan alıcaksanız sizi aldıgım yere yönlendirebilirim.

ben özelden mesaj attım ama bide burdan atayım arayıpta bulamayan baska arkadaslar varsa onlarada yardımım olsun...

KAMPANYA ECZANESİ | Saç Ürünleri, Bitkisel Ürünler ve Vitaminler, Zayıflama Ürünleri - Dükkanlar

bu liinkten özgür beye mesaj atarak ürünün siparişini verebilirsin.ürün gayet sorunsuz ve eczane faturalı bir sekilde geldi.izmirden geldigi halde ben istanbuldayım 1 günde elime ulaştı.cok ilgili bir satıcı.bildigim bir site daha var orayıda vereyim.ben gittigidiyoru tercih ettim kullandıgım bir site oldugundan.ama secenek secenektir ben ounuda vereyim.

Hepsi Bulvarda :: Bulvar Eczanesi KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ » Genital Bölge Sağlığı ::

bu linktende bu ürüne ulaşabilirsin.koca istanbulda 1 eczanede bulamadım ama azimliyim:))umarım hepimize iyi gelir.geçmiş olsun.sevgileralkisalkisalkis

ben iki defa mantar rahatsızlığı geçirdim ,gerçekten çok kötüydü ,bundan muzdarip herkese Allahtan şifa diliyorum.bende de tekrarlarsa diye çok korkuyorum.
adetimin bitiminde akıntım çok artıyor,kaşıntı ya da koku yok ama nasıl söylesem,sanki pıhtılaşmış gibi oluyor normalden farklı olarak.acaba bunlar mantar belirtisi mi? bi de sürekli bir ıslaklık duygusu,hep akıntı oluyormuş hissi( aslında bu durumlarda akıntı olmuyor ama sürekli ıslak kalıyor.
hiç mi kurumaz arkadaş anlamıyorum ki.günlük ped kullanıyorum,onu da bırakamıyorum bir türlü,dışarda çamaşır değiştirme ihtimalim yok. o ıslak duyguyla da gün boyu çok rahatsız oluyorum.ooooffff

bide arkadaslar denize veya havuza girmeden once bi jel suruluomus bu denizden veya havuzdan alcamiz bakterinin vajinaya girmesini onluomus bilen varmi?

acil cevap lütfen bende daha önceden mantar geçirdim. Bir ilaç kullandım yedi tane vajinal tabletti her gün br tane alıyordum. Şimdi gene başladı ilacın adınıda unuttum gerçi konu ilaç değil. Çok kötü kaşıntı kızarıklık ve şişme var. Ama hiç akıntı yok. Mantarmıyım acaba gene ?

bende mantar için kullanmıştım gece yatarken konuyordu,hatta hepsi bitmeden geçirmişti,yalnın dıştaki kaşıntı için kremde kullanmıştım,ne meret şey şu mantar yaa....

Ben de 1 sene önc mantar geçirmiştim.. Bende de sadece kaşıntı ve kızarıklık vardı akıntı yoktu. Ama kaşıntı dayanılmaz boyutlardaydı. Tavsiyem bir doktora görünmeniz; çinkü mantar hızla yayılan bir enfeksiyon ne yazık ki :1no2: Eğer iç kısımlara yayılmadıysa kremle kurtulabilirsiniz ama yayılırsa tekrar fitil ddiğimiz tabletlerden kullanmak zorunda kalabilirsiniz

En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle a.s.

Kızlar bende de mantar devamlı oluyor. Yine oldum ve 10 gündür hastalanamıyorum. Mantar adeti geciktiryor mu? Bir bilginiz var mı?

ben 15 yaşımdayım, ve ilk defa vajinal bölgemde bu kadar çok kaşıntı ve kızarıklık oluyor..anneme ve babama söyleyemiyorum,doktordanda çekiniyorum... ama bir yandanda bundan kurtulmak istiyorum... hiç ii değilim..bana önerebileceğiniz birşey var mı..yardım lütfen ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…