- 14 Temmuz 2013
- 251
- 210
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.981
aynısafa (portakal nergizi) nın oturma banyosu seklinde uygulandığında işe yaradığını duydum. deneyen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende bu mantar illetine yakalanmıştım. Bu foruma üyeydim ama daha önce hiç yorum yazmadım size yararım olur belki diye mantarla ilgili tecrübelerimi paylaşacağımmm :)) mantarın oluş sebebini bilmiyorum ama 1 hafta doktora gitmemek için direndim 1 hafta sonunda yürüyemez oturamaz duruma gelmiştim. Kaşıntının yanında ağrılarımda artmıştı sonunda doktora gittim 1 günde kullanıp bitireceğim antibiyotik ve krem verdi. 1 hafta bekledim aynıydı durum krem felan bana mısın demedi. Sonunda yüzüm için aldığım tuz sabunum geldi aklıma. Başta çekindim acaba zararı olur mu diye. Ama baktım geçeceği yok kullanmaya karar verdim bu tuz sabununu aldığım yerde tırnak mantarı içinde minik kalıp tuzlar satılıyordu bir faydası olabiliceğini düşündüm. Mucize gibi sabunu duşta kullandım 3 4 dakika beklettim yıkadım ve iyice kuruladım o kaşıntı hassaslık anında geçti şok oldum. Ağrım da ertedi güne kalmadı bile :)) 2 gün sonra regl oldum reglimin 3. günü kaşıntım tekrar başlar gibi oldu hemen sürdüm sabunumu beklettim yıkadım kuruladım ve çok şükür hiç bişeyim yok şuandaaaa :))) Ha bu arada annemde de vardı vajinal mantar arada olurdu bugün dedi tekrar kaşınmaya başladı diye dedim sabunu kullan sabah duşta kullandı kaşıntısı geçti anneminde :))
kadın doğum uzmnıyım istersen yardımcı olurum cnm sana
bizde eşimle bebek düşünüyoruz canım. birkaç gün önce mantar nedeniyle doktora muayeneye gittim adetimde yeni bitmişti. herneyse doktor fitil ilaç falan yazdı son adetimi sordu suan bebek yoktur yumurtlama dönemine kadarda ilaçların biter dedi. bebek olsa zararı olur mu diye sordum keseye zarar verebiliyormuş o yüzden son adetinizi sordum dedi. yani zararı olabiliyor muş
fitil vermisti bana canim. İnsallah zarari olmaz canimMerhaba, zarari olabilir dedigi ilac fitil miydi yoksa agizdan alinan miydi:? Uzun zaman olmus islh gorursunuz mesajimi..Ben de yumurtlama donemim bittikten sonra fitil kullandim hamile kalirsam diye korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende bu mantar illetine yakalanmıştım. Bu foruma üyeydim ama daha önce hiç yorum yazmadım size yararım olur belki diye mantarla ilgili tecrübelerimi paylaşacağımmm :)) mantarın oluş sebebini bilmiyorum ama 1 hafta doktora gitmemek için direndim 1 hafta sonunda yürüyemez oturamaz duruma gelmiştim. Kaşıntının yanında ağrılarımda artmıştı sonunda doktora gittim 1 günde kullanıp bitireceğim antibiyotik ve krem verdi. 1 hafta bekledim aynıydı durum krem felan bana mısın demedi. Sonunda yüzüm için aldığım tuz sabunum geldi aklıma. Başta çekindim acaba zararı olur mu diye. Ama baktım geçeceği yok kullanmaya karar verdim bu tuz sabununu aldığım yerde tırnak mantarı içinde minik kalıp tuzlar satılıyordu bir faydası olabiliceğini düşündüm. Mucize gibi sabunu duşta kullandım 3 4 dakika beklettim yıkadım ve iyice kuruladım o kaşıntı hassaslık anında geçti şok oldum. Ağrım da ertedi güne kalmadı bile :)) 2 gün sonra regl oldum reglimin 3. günü kaşıntım tekrar başlar gibi oldu hemen sürdüm sabunumu beklettim yıkadım kuruladım ve çok şükür hiç bişeyim yok şuandaaaa :))) Ha bu arada annemde de vardı vajinal mantar arada olurdu bugün dedi tekrar kaşınmaya başladı diye dedim sabunu kullan sabah duşta kullandı kaşıntısı geçti anneminde :))
Arkadaşlar 1 haftadır kaşıntım vardı, bugün muayene oldum mantar sanırım devlet hastanesi doktoru bi açıklama yapma gereği duymadı ama vajinal tablet verdi(exagyn) bunu nasıl kullanıcam ben. popodan değil değil mi vajinadan mı kullanılıyor:/
Kizlar yeniyim burda mantar hastaligimdan dilayi uye oldum benimde akintim kaaintim var ama en baerbat olani igne gibi batmalarim var doktora gittimiki çeşit antibiyotik ilac verdi mantar ilaci fitil krem ada antibiyotik uzun zamandir idrar yolu ve mantar var ne oneeirsiniz bana