Mantar ilacı

whisper_breath

Çatlak =)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
16
0
En sonunda aile hekimi denen halta gittim jinekolog korkumu henüz yenemediğim için 4 gündür vajinal mantarla savaşıyorum bu 2. oluşu ilk olduğum 1.5 hafta civarı sürdü kendi kendine geçti ne olduğunu anlamamıştımda zaten bu 2. 3 ay sonra oldu bu sefer bi gidip sorim dedim nibulen krem ve fungan 1 kapsül verdi fungan ı içtim 2 gün önce nibulenide sabah akşam sürüyorum ama hala geçmedi :KK43: acaba ne kadar sürede geçer daha önce bu ilaçları kullanan varmı pütürler bi türlü geçmiyo

sizi üzmek istemem ama mantar hastalığı geçse de yine gelir. bu ilaçlar geçirecektir. bende de oluyodu.size tavsiyem ortak kullanılan wc gibi yerlerin temizliğine dikkat edin.en önemlisi vajinal bölgenizi sadece su ile temizleyin başka da hiç bi şeyle temizlemeyin, banyo yaparken saçınızdan akan şampuanın bile o bölgeye değmesi hastalığın iyileşmesini güçleştirirmiş, bana doktorum söylemişti.. çok geçmiş olsun.

Teşekk ederim cevap verdiğin için ama hala geçedi :KK43: azaldı gibi bilmiyorum krem sürdüğüm için pütürler olmuyo ama krem dışında beyaz akıntıda var :KK43: ortak kullandığm bir tuvalet yok dışarıda zaten girmem p.tesi jinekologa gidicem mecbur

X