- 4 Aralık 2015
- 18
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Minicikpitircik
-
Ne tür mantar hastalıgı...benim ayıptır söylemesi özel bölgemde oluşmuştu..daha dogrusu çok kaşıntı vardı doktor mantar olmuş dedi...Mantar hastaligi gecirmis olan var mi ? Belirtileri nelerdir ? Cinsel partnere bulasir mi ? Doktors gitmek istiyorum fakat hem pek durumum yok hemde cekiniyorum ? Nasil gecti acaba olanlar?
Nasil gecti pekiNe tür mantar hastalıgı...benim ayıptır söylemesi özel bölgemde oluşmuştu..daha dogrusu çok kaşıntı vardı doktor mantar olmuş dedi...
Benimde ozel bolgemde..Ne tür mantar hastalıgı...benim ayıptır söylemesi özel bölgemde oluşmuştu..daha dogrusu çok kaşıntı vardı doktor mantar olmuş dedi...
Cnm kremle geçiyor doktorum krem yazmıştıBenimd
Benimde ozel bolgemde..
Peki verdigi kremi esimin de kullanmasi gerekli miCnm kremle geçiyor doktorum krem yazmıştı
Hayır cnm sadece sen kullanıyorsunPeki verdigi kremi esimin de kullanmasi gerekli mi
Eslerin kullanmadigi taktirde tekrar ediyormus yaziuor internetteHayır cnm sadece sen kullanıyorsun
Benimki kasinti degilde vajina icinde beyaz beyaz puturler var ?Çok kötüya çok kaşıntı yapıyor
Evet oda oluyoBenimki kasinti degilde vajina icinde beyaz beyaz puturler var ?
Doktora gitmekten cok cekiyorum malesef acaba kendi kendine gecer mi ??Evet oda oluyo
Doktora gitmekten cok cekiyorum malesef acaba kendi kendine gecer mi ??
Kasinti yokmantar enf. varsa doktora gitmenizi tavsiye ederim, kaşıntılarla sizi olumsuz etkiler, eşinizle birlikte olucaksanız eğer eşiniz korunsun, ama doktora gittiniz mi çözümü basit gitmeyip kaşınmaktansa gitmeyi seçerdim ben
Cnm çekinmene gerek yok git bence daha kötü şeylere yol açabilir.. ben bayan bir doktora gittim..sende öyle yap...hastalıkta çekinme olmazDoktora gitmekten cok cekiyorum malesef acaba kendi kendine gecer mi ??
Kasinti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?