Mantar hastaligi ?

Minicikpitircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
18
1
1
32
Mantar hastaligi gecirmis olan var mi ? Belirtileri nelerdir ? Cinsel partnere bulasir mi ? Doktors gitmek istiyorum fakat hem pek durumum yok hemde cekiniyorum ? Nasil gecti acaba olanlar?

Mantar hastaligi gecirmis olan var mi ? Belirtileri nelerdir ? Cinsel partnere bulasir mi ? Doktors gitmek istiyorum fakat hem pek durumum yok hemde cekiniyorum ? Nasil gecti acaba olanlar?
Ne tür mantar hastalıgı...benim ayıptır söylemesi özel bölgemde oluşmuştu..daha dogrusu çok kaşıntı vardı doktor mantar olmuş dedi...

Pardon yazmayı unuttum bide fitil şeklinde hap kullandım 1 haftada geçti..ozel bolgeden koyuyordun fitili gece yatmadan önce....bence bizede eşimizden bulaşiyordur belkide

Doktora gitmekten cok cekiyorum malesef acaba kendi kendine gecer mi ??

mantar enf. varsa doktora gitmenizi tavsiye ederim, kaşıntılarla sizi olumsuz etkiler, eşinizle birlikte olucaksanız eğer eşiniz korunsun, ama doktora gittiniz mi çözümü basit gitmeyip kaşınmaktansa gitmeyi seçerdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…