• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar hastalığı lütfen yardım edin çok kötüyüm

esrammm00

Only Nick ♥♥♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
2.132
53
83
İstanbul
merhaba kızlar ;

Şimdi bunu yazarken aynı zamanda ağlıyorum da .Geçen cumartesiden beri inanılmaz derecede azan mantarla başım belada.Hiç iyi değilim.Günlük hayatım mahfoldu.Hiçbirşey yapamıyorum.İşyerinde evde huzursum ağlıyorum hatta başımı duvarlara vurasım geliyor.Doktora gittim tabiki zolax diye bir ilaç verdi bir de travazol krem kullanıyorum ama geçmiyor.Tam da regl dönemimdeyken daha beter oluyorum.İlacım henüz bitmedi üç gündür kullanyorum.Kremi artık sürmücem beni iyice kötü ediyor.Ped de kullanmıyorum sargı bezinden ped yaptım.Artık ne yapmam gerekiyor bilemiyorum ? Lütfen bu durumda benim gibi olan birileri varsa lütfenbana yardım etsin

bir kaç ay önce benimde başıma gelmişti nekadar zor olduğunu bilirim,doktor aynı ilaçları verdi ama tersine bir etki yaptı bende kaşıntım daha da arttı bende ilaçları bıraktım 3 gün boyunca maydanoz suyu içtim ve sarımsak yedim sonra geçti canım maydanoz suyunu bir dene istersen ve iç çamaşırlarını ütüle ped kullanmamaya dikkat et umarım kısa sürede geçer...

bir kaç ay önce benimde başıma gelmişti nekadar zor olduğunu bilirim,doktor aynı ilaçları verdi ama tersine bir etki yaptı bende kaşıntım daha da arttı bende ilaçları bıraktım 3 gün boyunca maydanoz suyu içtim ve sarımsak yedim sonra geçti canım maydanoz suyunu bir dene istersen ve iç çamaşırlarını ütüle ped kullanmamaya dikkat et umarım kısa sürede geçer...

yani şu an gece yarısı ve ben yine çok kötüyüm artık dayanamıyorum gerçekten bıktımm maydonozu çiğden çok tüketirim ama yarında suyunu içeyim tşkler cnm ayrıca yarın bir daha doktora gidicem :43::43:

geçmedi geçmiyorr ömür boyumu böyle devam edecek bilmiyorum dün tekrar doktora gittim hiç birşey demedi ilaçlarını kullanmaya devam et 4 hafta sonra geçmezse gel diyor ben bir gece dayanamıyorken 4 haftayı nasıl bekliyim sinirlerim alt üst oldu günlük yaşam diye bişey kalmadı sadece uyumak istiyorum sabahlara kadar oturuyorum bu arada iyi gelir diye maydanoz suyu ve yoğurt tüketiyorum artık napıcamı bilmiyorum

Back