mantar enfeksiyonu

57ozlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
47
9
86
arkadaşlar merhaba ben 4 gündür adet gecikmesi yaşadım 5 aydır korunmuyoruz.doktora gittim sonuç negetif cıktı.muayene etti mantar var dedi ve rahmimim yukarıda oldugunu yuurtalıklarımında yapışmış oldugunu söyledi.baya bi ilaç verdi.ama korkuyorum bu ilaçlar engel olurmu gebeliğe aranızda kullanan varmı ayrıca mantar da gebeliği engeller mi
ilaçlar :roxhel (temizleme jeli) ,funıt,gyno lomexın,travocort (krem) aranızda bunlardan kullanan var mı?yardımcı olursanz sevinirim.
eşime verdği ilaçlar:funıt ve nibulen krem

Öncelikle geçmiş olsun
mantar enfeksiyonları toplumda oldukça yaygın olarak görülmektedir. Tespiti ve tedavisi oldukça zordur. Doğru tespit edilmesi, hızla tedavi edilmesini ve gereksiz ilaç kullanımını önler.

tavsiyem hekiminizin verdiği ilaçları belirtildiği üzere kulanmanız ve sonrasında mantar enfeksiyonu için eşinizle birlikte test yaptırmanızdır. Böyle bir test yaptırmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaya çalılırım

2 kere vajinal mantar oldum. Hemen tedaviye başlarsanız ve ilaçlarınızı düzenli kullanırsanız birkaç gün içinde geçer. Yengem bebek tedavisi olmadan önce küçük bir operasyon geçirmişti. Yumurtalıklarda yapışıklık var mı diye. 3 tane ufak kesik yapmışlardı. Lazerle girilmiş kanallarına yapışıklık varsa açılsın diye. Gecmis olsun size. Bebeğinizi alırsınız inşallah tez zamanda kucağınıza

Amin inş hayırli zamanda allah hepimize kucağımıza almayi nasip eder. Ben aynı zamanda adet gecikmesi de yaşıyorum hala tık yok kendi kendime diyorum acaba bişeyler varda gözükmüyor mu diye bir kaç kişiden duymuştum bazen testlerde gözükmüyorMuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…