• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar enfeksiyonu içları kullanım sonrası

Kardido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
4
0
1
21
Merhaba ben 5 aydır mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum doktora gittim bana travazol krem ovül fitil ve candimax ilacı verdi kullandım ve süt kesiği gibi akıntım daha fazla arttı bu ne demek bilmiyorum geçiyor mu acaba bilgisi olan var mı siz ilacları kullandıktan sonra neler oldu geçti mi

Merhaba ben 5 aydır mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum doktora gittim bana travazol krem ovül fitil ve candimax ilacı verdi kullandım ve süt kesiği gibi akıntım daha fazla arttı bu ne demek bilmiyorum geçiyor mu acaba bilgisi olan var mı siz ilacları kullandıktan sonra neler oldu geçti mi
Mantar için zolax kapsül verdi hoca bana 2 kutu ictim adetliyim aynı zamanda gynoflor vajinal proboyotik ve ağızdan kullanılan vajina florasi için ekstra proboyotik dağa verdi 3 ay boyunca bunu kullanacağım adetimin bitmesini bekliyorum akinti olcak mi diye merak içindeyim

Bende yeni başladım fitil 2 tane vardı bitti candimax ilacım var onu içiyorum ama kullanmaya başladığımdan beri akıntım çok arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum

Bende 2 ay once mantar oldum. Kullandigim guclu bir antibiyotik yuzunden hem vajina hem bagirsak floram alt ust oldu. 2 adet fitil ve probiyotik hap kullandim ve gecti sukur. Fitil sonrasi akinti biraz artiyor. Fitil eriyip o da geri geliyor ondan da akinti artmis gibi hissediyor olabilirsiniz. Mantar icin probiyotik cok onemliymis. Doktorunuz probiyotik yazmadiysa her gun kefir icmeye calisin.

Geçiyor geçiyor insallah. İçin temizleniyor ne güzel. Hersey normal. Akıntının cogunu fitil yapıyor zaten merak etme geçmiş olsun

Fitillerim bitti hala çok geliyor ped taktım yani o kadar umarım düzelir ya

Back