• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantar böyle mi olur, cildiye bu işlemlere bakar mı?

Merhaba, mantar olmasa bile hpv olabilir cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Tedavisini kadın doğumcun ile birlikte yapman gerekiyor, ihmal etmeden biran önce gidip göstermeni tavsiye ederim. Eğer hpv ise erkenden müdahele edilmiş olur.
Kolposkopi çekildim 2 3 haftaya sonuçlar çıkar eğer temiz çıkarsa başka bir sıkıntı var demekki ama canım çok yanıyor doktora danışmadan bir şeyde kullanmak istemiyorum vajinal iltihap var fitil verdi baya kullandım ama gecmedi sanırım Son 2 aydır cinsellik kalmadı zaten

valla yorumları okuyunca 2.ciyi yazıyorum. kadın hast. doktr. git. o seni tedavi eder.
ayrıca sana soracaklarım cevaop yazarsan sevinirim. tükürük kabul ama sıvı vazelin, bepanten gibi şeyler vajinaya bebe yagı vb.. sürülmemeli.
1- ilişki sıklıgınız nedir ?
2- kullandıgın vajinal filitiln adı neydi ?
3- kaşıntı var mı?
4- idrarda yanma var mı ?
5- ilişki sırasında acı var mı?
6- ıslak mendil veya kokulu birşey ile vajinal temizligini yapıyor musun ?
,7- bikini bölegesine sabun duş jeli şeyler ile yıkıyore musun ?
8- parfum sıkan da olur o bölgesine ? sen yapıyor musun ?
9- akıntının şekli nasıl ? süt kesigi gibi mi? yoksa koyu kıvamlı sütlü kavhe gibi mi ? baya acık sarı da olabilir ?
İlişki açıdan kaynaklı çok yok zaten acı geçince bi daha okuyor kaşıntı yok ama eşim bosaldıktan sonra çok kaşıntı oluyor doktor yikamamam gerektiğini söyledi. Yikamamak için canla başla çalışıyorum akınti süt gibi ama kötü kokmuyor parfüm sabun şampuan vs bişi kullanmıyorum surmuyorum da idrar da yanma ıliskiden sonra ki süreçte var hemde ciddi anlamda ilişki sırasında da acı var

Geçmiş olsun doktorunuza sormadınız mı
Doktora sordum simir alındı 2 kere birinde vajinal iltihap çıktı fitil verdi fitili kullandıktan sonra ki simir daha iyi çıktı ama tam temiz cikmadi onun için kolposkopi istedi onu verdim ama bunlar vajinamin içi ile ilgili benim ilk şikayetim ilişki sırasında yanma ve acıydi.Bunun için tekrar gitsem iyi olacak

İlişki açıdan kaynaklı çok yok zaten acı geçince bi daha okuyor kaşıntı yok ama eşim bosaldıktan sonra çok kaşıntı oluyor doktor yikamamam gerektiğini söyledi. Yikamamak için canla başla çalışıyorum akınti süt gibi ama kötü kokmuyor parfüm sabun şampuan vs bişi kullanmıyorum surmuyorum da idrar da yanma ıliskiden sonra ki süreçte var hemde ciddi anlamda ilişki sırasında da acı var
yogun vajinit. ve sistit. vajinit iltihap degildir. rahim ici floranin bozulmasidir.
sana verilen ilaclar yanlis ilaclar oldugu icin vajinit artmis. asiri kuruluk yapmis.
hem kadin hast. dokt. degistir hemde bir urologa git. iliskiden sonra idrara muhakkak cik. sadece sadece ve sadece taharetini su ile yap. iyi kurula. nemli kalmasin. bu surecte cinsel iliski yasak.

Doktora sordum simir alındı 2 kere birinde vajinal iltihap çıktı fitil verdi fitili kullandıktan sonra ki simir daha iyi çıktı ama tam temiz cikmadi onun için kolposkopi istedi onu verdim ama bunlar vajinamin içi ile ilgili benim ilk şikayetim ilişki sırasında yanma ve acıydi.Bunun için tekrar gitsem iyi olacak
neopentan vajinal/fitil mumkunse bu vajinal fitilin fortunu iste. cunku vajinal florayi bu ilac cok guzel toparlar.
tabi sakin kafana gore alma. testlerinede bakmak laxim.
yogun vajinutte simir testi dogruyu da vermez.

yogun vajinit. ve sistit. vajinit iltihap degildir. rahim ici floranin bozulmasidir.
sana verilen ilaclar yanlis ilaclar oldugu icin vajinit artmis. asiri kuruluk yapmis.
hem kadin hast. dokt. degistir hemde bir urologa git. iliskiden sonra idrara muhakkak cik. sadece sadece ve sadece taharetini su ile yap. iyi kurula. nemli kalmasin. bu surecte cinsel iliski yasak.

Önce bunu MIXOVUL 7 OVUL verdi daha sonra flora bozulmasından kaynaklı GYNOFLOR VAJINAL 12 TABLET bunu verdi 6 sını kullandım ama son kullanısımda cok canım yandı

Kolposkopi çekildim 2 3 haftaya sonuçlar çıkar eğer temiz çıkarsa başka bir sıkıntı var demekki ama canım çok yanıyor doktora danışmadan bir şeyde kullanmak istemiyorum vajinal iltihap var fitil verdi baya kullandım ama gecmedi sanırım Son 2 aydır cinsellik kalmadı zaten

İnşallah kremlerle vs.. atlatacağın bir şeydir. Kötü düşünme, her şeyin çaresi var bu devirde.

Bakalım dün elma sirkesi su yaptım ılık biraz bekledim akıntım baya oldu söktü sanırım
keske bunu yapmasaydin... vajinit balgam degildir ki sokulsun...
boyle dogal yolla cozeyim derken bozulmus bir sistemi iyice bozacaksin.
sirke ne olacak ki diye dusunup yaptigini biliyorum da yanlis.

Doktor tavsiyesi ve tüm sitelerde yazıyor elma sirkesının faydası benı rahatlattı
Bana da doktor tavsiye etmisti sirkeli oturma banyosunu. Fakat gecmedi. Benim neyim oldugu da belli degil. Yanma ve kasintim var akintim yok. Koskoca profesor Allah Allah neyin olabilir ki dedi. Doktor ariyorum su siralar. Onerisi olan varsa yazsin lutfen

Back