mantar böyle mi olur, cildiye bu işlemlere bakar mı?

Butterfly_pink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
21
23
3
35
Vajinamin iç dudaginın birleştiği yerde deri yuzulmesi gibi bir durum söz konusu artık ilişki bana zevk değil Problem veriyor akintim da oluyor vajinal intihaplanmam vardı fitil kullandım kolposkopi çekildim sonuçları alicam lakin forumda biri eşinin sperminden olabileceğini söylemiş başka bir konuda bu mümkün müdür mantar böyle mi olur cildiye bu işlemlere bakarmi

Geçmiş olsun doktorunuza sormadınız mı

Gecmis olsun kadindogum ve hastaliklari poliklinigine gorunmeni tavsiye ederim

Penis vajinaya girerken vajinanin dışı nemli olmadigi icin (eger disari tascak kadar islanma yoksa) oralari sündürerek girer. Deri de yuzulebilir. Tam birlesme oncesi vulvaya surulen bir tükürük dis dudaklarin sarkmasini da önler :) bi on gun iliskiye girmeyin duzelir. Eczaneden sarı su sor toz seklinde suya karistiriosun suyu sari yapio antiseptiktir orayi iyi temizler. Sonra da yagli bepanthen krem uygula. Ve birlesmeden once dedigimi yap.

Mantar değildir o,mantar kaşıntı yapar deride de tahriş yapmıyor diye biliyorum ben,ilişkiye ara verip iyileşmesini bekleyin,sonrasında da kayganlaştırııçcı kullanın..

hahahaha :) ilahi kim demiş bunu ? cildiye o tür mantarlara bakmaz.

O deri yüzülmesi geçene kadar ilişkiye girmeyin 10gün 20gün artık ne zaman geçerse yoksa iyice tahriş olur orası.
Onun dışında akıntı için de kadın Doğum uzmanına gidin iç çamaşırlarınızı ütüleyin o bölgeyi çok fazla kimyasal temizleyicilerle yıkamayın kendi haline bırakın biraz çok fazla yıkayınca yararlı bakterilerde zarar görüyor çünkü dengesi bozuluyor.

valla yorumları okuyunca 2.ciyi yazıyorum. kadın hast. doktr. git. o seni tedavi eder.
ayrıca sana soracaklarım cevaop yazarsan sevinirim. tükürük kabul ama sıvı vazelin, bepanten gibi şeyler vajinaya bebe yagı vb.. sürülmemeli.
1- ilişki sıklıgınız nedir ?
2- kullandıgın vajinal filitiln adı neydi ?
3- kaşıntı var mı?
4- idrarda yanma var mı ?
5- ilişki sırasında acı var mı?
6- ıslak mendil veya kokulu birşey ile vajinal temizligini yapıyor musun ?
,7- bikini bölegesine sabun duş jeli şeyler ile yıkıyore musun ?
8- parfum sıkan da olur o bölgesine ? sen yapıyor musun ?
9- akıntının şekli nasıl ? süt kesigi gibi mi? yoksa koyu kıvamlı sütlü kavhe gibi mi ? baya acık sarı da olabilir ?

İlişki öncesi yeterli ıslaklık sağlanmadığı için tahriş olmuş olabilir. Mantar olsa kaşıntı yapardı özellikle gece vakti. Doktora gitmekte yarar var

Mantar değildir o. Vajinada ıslaklık oluşmamışsa, o sebepten olablir. Kadın doğum uzmanından yardım alın, bir süre ilişkiye girmeyin.

Merhaba, mantar olmasa bile hpv olabilir cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Tedavisini kadın doğumcun ile birlikte yapman gerekiyor, ihmal etmeden biran önce gidip göstermeni tavsiye ederim. Eğer hpv ise erkenden müdahele edilmiş olur.

hahahaha :) ilahi kim demiş bunu ? cildiye o tür mantarlara bakmaz.
Doktor söyledi cildiyeye de bi göster istersen dedi yüz de çıkan sivilce orada da çıkabilir dedi ilişkiye girerken de sanki kapalı gibi eşim içeri girerken zorlanıyor ya canım yanacak diye ben yapıyorum ama sanmiyorum soyulmuş gibi kaşıntı yok akınti var ve bacaklarimi kapattigimda üst düzey soyulmuş gibi olduğu için yapısıyor dudakları ilişkiye girmekten korkar oldum gebe kalmak istiyorum ama sırf hamile kalmak için ilişkiye girmem gerekiyo gibi de hissetmek istemiyorum idrar da cok yakıyor bazen otururken bile ağrı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…