- 15 Mart 2017
- 21
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi Butterfly_pink
-
Geçmiş olsun doktorunuza sormadınız mıVajinamin iç dudaginın birleştiği yerde deri yuzulmesi gibi bir durum söz konusu artık ilişki bana zevk değil Problem veriyor akintim da oluyor vajinal intihaplanmam vardı fitil kullandım kolposkopi çekildim sonuçları alicam lakin forumda biri eşinin sperminden olabileceğini söylemiş başka bir konuda bu mümkün müdür mantar böyle mi olur cildiye bu işlemlere bakarmi
hahahaha :) ilahi kim demiş bunu ? cildiye o tür mantarlara bakmaz.Vajinamin iç dudaginın birleştiği yerde deri yuzulmesi gibi bir durum söz konusu artık ilişki bana zevk değil Problem veriyor akintim da oluyor vajinal intihaplanmam vardı fitil kullandım kolposkopi çekildim sonuçları alicam lakin forumda biri eşinin sperminden olabileceğini söylemiş başka bir konuda bu mümkün müdür mantar böyle mi olur cildiye bu işlemlere bakarmi
valla yorumları okuyunca 2.ciyi yazıyorum. kadın hast. doktr. git. o seni tedavi eder.Vajinamin iç dudaginın birleştiği yerde deri yuzulmesi gibi bir durum söz konusu artık ilişki bana zevk değil Problem veriyor akintim da oluyor vajinal intihaplanmam vardı fitil kullandım kolposkopi çekildim sonuçları alicam lakin forumda biri eşinin sperminden olabileceğini söylemiş başka bir konuda bu mümkün müdür mantar böyle mi olur cildiye bu işlemlere bakarmi
Şimdi kahvede içilmez:)))9- akıntının şekli nasıl ? süt kesigi gibi mi? yoksa koyu kıvamlı sütlü kavhe gibi mi ? baya acık sarı da olabilir ?
ben igrenmem. baya normal bir soru aslında...Şimdi kahvede içilmez:)))
Hıhı pembe kaka yapiyorsun zaten sen de :)Şimdi kahvede içilmez:)))
Doktor söyledi cildiyeye de bi göster istersen dedi yüz de çıkan sivilce orada da çıkabilir dedi ilişkiye girerken de sanki kapalı gibi eşim içeri girerken zorlanıyor ya canım yanacak diye ben yapıyorum ama sanmiyorum soyulmuş gibi kaşıntı yok akınti var ve bacaklarimi kapattigimda üst düzey soyulmuş gibi olduğu için yapısıyor dudakları ilişkiye girmekten korkar oldum gebe kalmak istiyorum ama sırf hamile kalmak için ilişkiye girmem gerekiyo gibi de hissetmek istemiyorum idrar da cok yakıyor bazen otururken bile ağrı hissediyorumhahahaha :) ilahi kim demiş bunu ? cildiye o tür mantarlara bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?