• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantar belası

twitch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
1.486
788
38
29
İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz

Valla bende de mantar mı var pişik mi anlamadım öldürüyor kaç gündür :( Hametan rahatlatıyor ama yağlı olduğu için emin olamadım çok kullanmamaya çalışıyorum. Trosyd krem önerdi eczacı arkadaşım onu aldım 2 gündür kullanıyorum bakalım etki edecek mi :(

İyi akşamlar hanimlar bende mantar belası yine başladı 2 sene önce vardı tedavi oldum yine başladı kasinmakdan kanattim nerdeyse doktora gitcem gidene kadar evde ne yapabilirim önerir siniz
Bu tavsiye uzerıne olmaz. Herkesın cılt tıpı aynı değildir. Ne yaptı bılıomusun doktora randevu al

Doktora mutlaka gitmelisin artı olarak sürekli iç çamaşırını değiştirmelisin.

Travazolla 3 kullanımlık bir mantar hapı veriyorlar genelde. Eczacınız da verir muhtemelen. Bir de şekeri kesip, karbonhidratı azaltın bir süreliğine mantar şekerle besleniyor çünkü.

Valla bende de mantar mı var pişik mi anlamadım öldürüyor kaç gündür :( Hametan rahatlatıyor ama yağlı olduğu için emin olamadım çok kullanmamaya çalışıyorum. Trosyd krem önerdi eczacı arkadaşım onu aldım 2 gündür kullanıyorum bakalım etki edecek mi :(
Benimki mantar çünkü doktora gitmiştim daha önce ondan biliyorum

Ben de de bu mantar illeti sürekli tekrarlıyor.Hele ki biraz şekerli ürünleri fazla kaçırayım yandım.En son gittiğim doktor verdiği ilacı haftada bir kez almaya devam et dedi.Tamamen geçmesi için uzun kullan dedi ama ne kadar uzun bilmiyorum.Ben de 6 hafta devam ettireceğim.Bu tedavide üçüncü haftam.3 hafta daha kullanacağım.Hatta ilacı da söyleyeyim Zolax 100 lük verdi ilk hafta 3 günde bir 2 tane kullanıp (yani pazartesi-perşembe-pazar) ardından haftada bir 2 tane kullan dedi.Uzın süre kullan dedi

Ben de de bu mantar illeti sürekli tekrarlıyor.Hele ki biraz şekerli ürünleri fazla kaçırayım yandım.En son gittiğim doktor verdiği ilacı haftada bir kez almaya devam et dedi.Tamamen geçmesi için uzun kullan dedi ama ne kadar uzun bilmiyorum.Ben de 6 hafta devam ettireceğim.Bu tedavide üçüncü haftam.3 hafta daha kullanacağım.Hatta ilacı da söyleyeyim Zolax 100 lük verdi ilk hafta 3 günde bir 2 tane kullanıp (yani pazartesi-perşembe-pazar) ardından haftada bir 2 tane kullan dedi.Uzın süre kullan dedi
Banada krem vermisdi geçti derken yine basladi

Teşekkür ederim sirkeli su yakmaz mi
Rica ederim. Ölçü olarak bir maşrapa suya yarım çay bardağı elma sirkesi dökün hafif yaksada hemen geçiyor yakma sebebi de kaşıyarak tahriş etmeniz. Hatta yapabilirseniz. Ev yoğurdunun suyunuda alıp o bölgeyi yıkayabilirsiniz. Yararlı bakterilerin artmasına yarar.

Back