• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mansur Yavaş'a ülkücü manifesto!

veren de olabilir tabiki ,melih gökçeke verenler de var .ama olay bir kişi iki kişiyle alakalı değil ,genele bakmak lazım ..benim çevremde de melih gökçeke veren çok fazla ülkücü var .
ne olacak şimdi :ssz:

Valla bence sizin dediğiniz bir iki kişidir. Genele bakalım. Mevlüt Karakaya'ya verecekler. Gökçek'e karşı genel bir nefret hakim.

Valla bence sizin dediğiniz bir iki kişidir. Genele bakalım. Mevlüt Karakaya'ya verecekler. Gökçek'e karşı genel bir nefret hakim.
evet o yüzden oyları senelerdir yüksek dimi ,siz istediğinize inanabilirsiniz tabi ama seçimden sonra da ayrı konuşuruz bu konuyu ..

bahçeliye gerçek ülkücü değil diye hakaretmi etmiş oldu şimdi
başbakana burda ne hakaretler edildi
kimsede demediki haddine değil,özür dile
kimse biz dedik demesin,takip ediyorum yok öyle şey
hakaret etmedikten sonra herkes istediğini yazar...

evet o yüzden oyları senelerdir yüksek dimi ,siz istediğinize inanabilirsiniz tabi ama seçimden sonra da ayrı konuşuruz bu konuyu ..

Nasıl olucak o seçimden sonra ülkücülerin kime oy verdiği mi açıklanacak :1: Ülkücü genelini konuştuğumuzu sanıyordum ama şu an siz genel seçim sonuçlarınıza geçtiniz. O konuda bir şey iddia etmedim. edemem ben ne biliyim ankarada da yaşamıyorum. ben ülkücüleri bilirim. :6:

Hakaret etmiyoruz eleştiriyoruz. Devlet başkanlarının icraatleri eleştirilmeli ki daha iyiye gitsin :31:

valla siz de daha geçen hakareti alkışladınız.

bence kimse kendiyle çelişmesin. olanı söylersek daha güzel olur. ben de gayet iyi takip ederim çünkü.

Hakaret etmiyoruz eleştiriyoruz. Devlet başkanlarının icraatleri eleştirilmeli ki daha iyiye gitsin :31:

eleştirilere kimse bişey demiyorki zaten
tabiki eleştirilecek,herkes beğenecek diye bi kaide olamaz
sen etmedin belki,ama burda hakaret çok edildi
hatırlamıyorsun galiba

eleştirilere kimse bişey demiyorki zaten
tabiki eleştirilecek,herkes beğenecek diye bi kaide olamaz
sen etmedin belki,ama burda hakaret çok edildi
hatırlamıyorsun galiba

Ben burda kılıçdaroğluna tuhaf benzetmeler yapıldığını okudum ama rte'ye de hakret edilmemiştir diyemem ama görmedim. Zaten öyle bir şey olduğunda mune gerekeni yapıyor. Hakaret görürseniz kibleyin lütfen.

valla siz de daha geçen hakareti alkışladınız.

bence kimse kendiyle çelişmesin. olanı söylersek daha güzel olur. ben de gayet iyi takip ederim çünkü.

hani hakaretti,eşeğimi emanet etmem lafınamı
gayet masumdu,sizin hakaretler yanında
hem o hakaret değildi,başka bişeydi
alkışlamadım iyi bakın güldüm ben orda
sen korudum gfalan dedin ama,hiç koruduğunu görmedim
geçen yeni bi üye gelmiş
canım o hakareti si yoksa ceza alırsın dediniz b umuydu korumanız :52:
nasıl çelişki dimi ama

Ben burda kılıçdaroğluna tuhaf benzetmeler yapıldığını okudum ama rte'ye de hakret edilmemiştir diyemem ama görmedim. Zaten öyle bir şey olduğunda mune gerekeni yapıyor. Hakaret görürseniz kibleyin lütfen.

farkederseniz,ben cevap vermiyorum
evet kibliyorum,sizde onları kibleyin
evet bazen her iki tarafada olabiliyor hakaret vari söylemler...

Nasıl olucak o seçimden sonra ülkücülerin kime oy verdiği mi açıklanacak :1: Ülkücü genelini konuştuğumuzu sanıyordum ama şu an siz genel seçim sonuçlarınıza geçtiniz. O konuda bir şey iddia etmedim. edemem ben ne biliyim ankarada da yaşamıyorum. ben ülkücüleri bilirim. :6:

ozaman kendinizle çelişiyorsunuz ,ne ben sizin söylediklerinizi bilebilirim ne de siz benim .
yani sizin iddialarınızın da bir anlamı yok demektir.
siz ülkücüleri bilmeye devam edin ,ben aralarında yaşıyorum ,geçmiş ola :51:

hani hakaretti,eşeğimi emanet etmem lafınamı
gayet masumdu,sizin hakaretler yanında
hem o hakaret değildi,başka bişeydi
alkışlamadım iyi bakın güldüm ben orda
sen korudum gfalan dedin ama,hiç koruduğunu görmedim
geçen yeni bi üye gelmiş
canım o hakareti si yoksa ceza alırsın dediniz b umuydu korumanız :52:
nasıl çelişki dimi ama

benim ettiğim hakaretler mi??:53: ben kime hakaret etmişim lütfen söyleyin.!

evet uyardım eksik yazmayın ama :ssz: kimseye hakaret etmeyin dedim. ardından o üyenin yorumunu alıntılayp mesajını sil dedim iki türlü de uyardım yani iyi okumamışsınız.

ve daha önce de uyardım başkalarını. ama sizden bir kere bile hakaret etmeyin lafını duymadım. uyarmadınız bile. hem kendiniz yapmıyorsunuz hem başkasına ama neden uyamıyorsunuz demeyin önce aynı şeyi kendiniz yapın.
ve benim dediğim o değil başka hakareti alkışladınız siz.

Son düzenleme:

Özür dile diyen kim? Yıllarını ülkücü harekete adamış bi adama gerçek ülkücü degil demek kimsenin haddi degil evet. Bu niye zorunuza gitti anlamadım.

Melihin ankara girişine yaptırdığı o muhteşem kapı ne işe yarayacak çok merak ettim açıkcası,sanırsınız ki bizans kapısı,birde şeker kolonya tutun gelenlere bari de tam olsun..
Doğma büyüme Ankara'lıyım ama bu kapıyı görünce dehşete düştüm..
Çok mu lazımdı bunlar...
Kapı yapacağına çocuk parkları yapsaydın sevaba girerdin hiç değilse...

ozaman kendinizle çelişiyorsunuz ,ne ben sizin söylediklerinizi bilebilirim ne de siz benim .
yani sizin iddialarınızın da bir anlamı yok demektir.
siz ülkücüleri bilmeye devam edin ,ben aralarında yaşıyorum ,geçmiş ola :51:

Çelişmiyorum ben ankara'nın geneline ve seçim sonuçlarına yorum yapamam. Ama nedense yine melih gökçek alacak gibi düşünüyor eşim o ankaralı.

Onun, ülkücü ailesinin ve çok koyu mhpli ilçe genelinin oylarının chp'ye gideceğini söyledi büyük şehir seçimleri için. İlçe ismi veremeyeceğim ocakta konuşulan şey bu. Genel olarak chp'ye oy vermeyecek ülkücülerin de mhp'ye oy vereceğini düşünüyorlar yine büyük şehir için. Ancak ilçede mhp'ye oy verecekler.

benim ettiğim hakaretler mi??:53: ben kime hakaret etmişim lütfen söyleyin.!

evet uyardım eksik yazmayın ama :ssz: kimseye hakaret etmeyin dedim. ardından o üyenin yorumunu alıntılayp mesajını sil dedim iki türlü de uyardım yani iyi okumamışsınız.

ve daha önce de uyardım başkalarını. ama sizden bir kere bile hakaret etmeyin lafını duymadım. uyarmadınız bile. hem kendiniz yapmıyorsunuz hem başkasına ama neden uyamıyorsunuz demeyin önce aynı şeyi kendiniz yapın.
ve benim dediğim o değil başka hakareti alkışladınız siz.

ben sen dedimmi siz dedim,lütfen iyi oku
polemiğe döndürmeyin lafı,konuyuda bilerek çarptırmayın
gayet iyi okudum ben sen hiç merak etme
ben yorum yapmıyorum diyorum,ısrarla neden uyarı yapmadınız diyorsunuz
uyarı yapıyımda tartışmamı çıksın
ban kibliyorum o kadar
neden yorum yapmıyorsunuz demeyin,kimi yorum yapar kimi yapmaz
bunundamı hesabını veerceğiz
hangi hakareti alkışlamışım gösterin bana?
başkasına özür dile deniyor,başbakana gelince özür dile denmiyor
dün bi topikte konuşuldu bu,okumadınızmı

Ayrıca Devlet Bahçeli dünyanın en iyi insanıdır heralde. Kalbinde gıdım kötülük olmadığını düşünüyorum. Kime göre gerçek ülkücü değil bilemem bunu duysa inanın çok üzülür. Yıllarını emeklerini verdiği bir konuda böyle düşünülmesi onu üzer.

Daha önce de yazmıştım bunu Devlet Bahçeli'ye neden evlenmediniz diye sormuşlar. Bir kızı çok sevdim olmadı. Bir daha da kimseye içim ısınmadı demiş. :31:

Bir çok insanın da sempatisini kazanmış değerli bir kişi. Ülkü ocaklarını serserilerden temizlemiş. Halkın mhp'ye bakış açısını değiştirmiştir.

Özür dile diyen kim? Yıllarını ülkücü harekete adamış bi adama gerçek ülkücü degil demek kimsenin haddi degil evet. Bu niye zorunuza gitti anlamadım.

ya güldürmeyin beni,niye zoruma gitsin :)
örnek verdim iyi okuyun
özür dile lafınıda yazdım
aşağıda okuyun
o zaman hiç bi lidere laf söylemek kimsenin haddi değil
benim demek istediğim bu
ama ısrarla anlamak istemiyor ve konuları bambaşka yerlere götürüyorsunuz bilerek...

ben sen dedimmi siz dedim,lütfen iyi oku
polemiğe döndürmeyin lafı,konuyuda bilerek çarptırmayın
gayet iyi okudum ben sen hiç merak etme
ben yorum yapmıyorum diyorum,ısrarla neden uyarı yapmadınız diyorsunuz
uyarı yapıyımda tartışmamı çıksın
ban kibliyorum o kadar
neden yorum yapmıyorsunuz demeyin,kimi yorum yapar kimi yapmaz
bunundamı hesabını veerceğiz
hangi hakareti alkışlamışım gösterin bana?
başkasına özür dile deniyor,başbakana gelince özür dile denmiyor
dün bi topikte konuşuldu bu,okumadınızmı

ya cok garip valla :1: hem kimse niye uyarmadı diyip hem ardından isteyen uyarır isteyen uyarmaz dediniz ya ben daha da bir şey demem..
ayrıca şimdi uyarı yorumlarımı tek tek bulup alıntılarsam bu söyledikleriniz geri planda kalır :34: gayet iyi okudugunuz mesajlarımı siz alıntılayın bakalım nasıl uyarmışım ne dersiniz? bunun dışında hangi hakareti alkışladıgınızı siz bilmiyorsanız ben yazmayacağım.

neyse şu mesajınızda dahi bir sürü çelişki var farkındaysanız o yüzden iyi günler.....

Son düzenleme:
Çelişmiyorum ben ankara'nın geneline ve seçim sonuçlarına yorum yapamam. Ama nedense yine melih gökçek alacak gibi düşünüyor eşim o ankaralı.

Onun, ülkücü ailesinin ve çok koyu mhpli ilçe genelinin oylarının chp'ye gideceğini söyledi büyük şehir seçimleri için. İlçe ismi veremeyeceğim ocakta konuşulan şey bu. Genel olarak chp'ye oy vermeyecek ülkücülerin de mhp'ye oy vereceğini düşünüyorlar yine büyük şehir için. Ancak ilçede mhp'ye oy verecekler.

anketlerde gökçek önde o yüzdendir
ben de geçenlerde incelemiştim güvenilir anketleri önde görünüyodu 7-8 puan

Back