• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mansur Yavaş'a ülkücü manifesto!

bu melih gökçekten de bazıları çok memnun
bazıları nefret ediyo

çok mu kötü bi başkan cidden
ankaraya çok gittim ama yaşamadığım için bilemiyorum nasıl sorunları olduğunu

hayır yani açıklamanın hangi saftan geldiğini bilmesek yutturacaklar ülküceler böyle böyle karar aldılar diye...kaldıki hükümet seçimide değil

2002 genel seçimlerinde her partiden her ideolojiden oy aldı AKP o zaman bu mantığa göre herkes davasından vazgeçmişti. İnsanlar aynı kişilerden bıkınca öyle güzel oy verirler ki...

bazıları nefret ediyo

Eğer yapay göl, değişik şekilde saatler, ne olduğu belli olmayan heykeller süsler, efendime söyliyim konsept park vs seviyorsanız Melih başkan bir numara. Ama ulaşım ucuz olsun, sokaklar temiz olsun, otobüsler yeterli olsun, şehrin güzel bir görünümü olsun bana yeter derseniz burada bizi hayal kırıklığına uğratıyor. :27:
Ben şöyle düşünüyorum, hizmeti muhakkak oldu ancak artık biraz da başkalarına şans verelim istiyorum. Belki onlar da çalışacak hatta daha iyi çalışacak denemeden nasıl bilebiliriz ki?

Viyadükleri unutmuşum. :27:

2002 genel seçimlerinde her partiden her ideolojiden oy aldı AKP o zaman bu mantığa göre herkes davasından vazgeçmişti. İnsanlar aynı kişilerden bıkınca öyle güzel oy verirler ki...

aynen...refaramdumda da aynı şey olmuştu .evet diyen bir sürü ülkücü vardı o dönem..

Son düzenleme:
Eğer yapay göl, değişik şekilde saatler, ne olduğu belli olmayan heykeller süsler, efendime söyliyim konsept park vs seviyorsanız Melih başkan bir numara. Ama ulaşım ucuz olsun, sokaklar temiz olsun, otobüsler yeterli olsun, şehrin güzel bir görünümü olsun bana yeter derseniz burada bizi hayal kırıklığına uğratıyor. :27:
Ben şöyle düşünüyorum, hizmeti muhakkak oldu ancak artık biraz da başkalarına şans verelim istiyorum. Belki onlar da çalışacak hatta daha iyi çalışacak denemeden nasıl bilebiliriz ki?

teşekkürler cevap için :)

ben kısa süreli olarak kalıyorum gittiğimde
genelde dikmen ve kızılay civarı gezdiğim için beğenmiştim ama diğer yerleri bilmiyorum pek
ulaşımın pahalı olduğuna ben de katılıyorum
cidden dışarı çıkınca bütün para yola gidiyo toplu taşımada
sadece teleferiğin bedava olduğunu duydum ama emin değilim tam

bi de havalanına ulaşımda sıkıntı çekmiştik biz bi metro kurulması şart o güzergaha

Son düzenleme:

Kapıları da unutmamak lazım:1: Hala Ankara da 24 saat ulaşım yok, bir de kent kart olayı ben bunlara çok şaşırmıştım geldiğimde çünkü gayet basit şeyler bunlar :ssz:

bazıları nefret ediyo

sadece park yapılsın istiyosan melih başgan 10 numara:60:

İzmir'e gittiğimde trafiğin hep üst gecitlerle ve sehir cevreleyen sekilde olduğunu görünce sasırmıştım. Sonra arastırınca yurtdışında da öyle olduğunu gördüm. Ankaraya da trafiği rahatlatmak için alt gecit yapılıyor ama trafik alt gecitlerde tıkanıyor :1: yağmur yağar sel basar :D

Off say say bitmez

bahçeli benim için gerçek ülkücülerden değil ..
o sadece konu mankeni .
MHP de gerçek ülkücülerin bulunduğu ama hepsinin gerçek ülkücü olmadığı bir parti
yani ülkücü denilince MHP akla geliyor ama asla aynı şey değil ..
bahçelinin önüne koyulan kağıtta oy vermeyin yazılı ise onu okur oy verin yazılı ise onu okur
hakeza kağıt okumaktan başka bir şey yapmıyor
zaten bilinçli olarak bence mhpnin başına geçirildi ,mhpyi tasfiye etmek için.

Çok şükür ki sizin dusuncelerinizle alakalı değil gerçek ülkücülük. Devlet Bahçeli de gerçek bir ülkücüdür. Sizin işinize gelmiyorsa o ayri.

Ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyen AKEPE yandaşları Melih GÖKÇEK lehine comak sokmaya devam ediyor.

Çevremdeki bütün gerçek ülkücüler, babam amcam ve onlar gibi zamanında bu dava uğruna hapse girmiş olanlar Mansur YAVAŞ'a oy verecek. Ben de dahil.

Belediyeciliğin ne olduğunu bilmeyen insanlarla siyaset konuşulmaz.
Al benden de o kadar. Bi de ahkam kesiyorlar gerçek ülkücü değil diyerek. Bunu söylemek kimsenin haddi degil.

Çok şükür ki sizin dusuncelerinizle alakalı değil gerçek ülkücülük. Devlet Bahçeli de gerçek bir ülkücüdür. Sizin işinize gelmiyorsa o ayri.

Siz hic kafanizi yormayin.ben gercek ulkuculerin yaninda buyudum.turkes nere bahceli nere.ayrica basbakana her turlu hakaret herkesin haddine de bumu haddi ne degil.ben fikirleri.i hakaret etmeden anlatyrm en azindan.

Siz hic kafanizi yormayin.ben gercek ulkuculerin yaninda buyudum.turkes nere bahceli nere.ayrica basbakana her turlu hakaret herkesin haddine de bumu haddi ne degil.ben fikirleri.i hakaret etmeden anlatyrm en azindan.

Ben de büyüdüm hatta hayatım ocaklarda geçti. Evet haddiniz değil bi insanın ülküsünde samimi olmadığını söylemeye.

teşekkürler cevap için :)

ben kısa süreli olarak kalıyorum gittiğimde
genelde dikmen ve kızılay civarı gezdiğim için beğenmiştim ama diğer yerleri bilmiyorum pek
ulaşımın pahalı olduğuna ben de katılıyorum
cidden dışarı çıkınca bütün para yola gidiyo toplu taşımada
sadece teleferiğin bedava olduğunu duydum ama emin değilim tam

bi de havalanına ulaşımda sıkıntı çekmiştik biz bi metro kurulması şart o güzergaha

Rica ederim. Metrolar da ayrı bir sıkıntı zaten. Yıllar yıllar sürüyor yapım çalışmaları en sonunda da ulaştırma bakanlığına devredilip tamamlanıyor. Havaalanı ulaşımı çok sıkıntılı evet ama üniversitelere bile ulaşamazken o çok batmıyor bize. :52:
Ben Melih Gökçek'i III. Ahmet'e benzetiyorum. Tam bir Lale Devri. Disneyland'lar, teleferikler, boğazlar... Ben kendi adıma bunlara gerek duymuyorum. Gidemiyoruz ki. Ucuz ulaşım istiyorum, Ankara'nın göbeği Kızılay'daki o çirkin tabelalar kalksın istiyorum, sırf otobüs veya metronun güzergahı benim gideceğim yere kadar uzanmıyor diye ikinci bir vasıtaya binip bir de aktarma ücreti ödemek istemiyorum. Bir de Ankara başkent yahu, tamam küçük şehirlere kıyasla elbet iyidir ancak şu anki görüntüsü bir başkente yakışmıyor. :19:
Velhasıl, artık başkalarına şans vermek istiyorum. :ssz:

farkındamısın konuyu iyice dağıttın türkeşe kadar yetiştin...bide başbakanı kattın ohh misss vallaa:ssz::ssz:
ülkücülük hakkında net bilgilerle gel...

Rica ederim. Metrolar da ayrı bir sıkıntı zaten. Yıllar yıllar sürüyor yapım çalışmaları en sonunda da ulaştırma bakanlığına devredilip tamamlanıyor. Havaalanı ulaşımı çok sıkıntılı evet ama üniversitelere bile ulaşamazken o çok batmıyor bize. :52:
Ben Melih Gökçek'i III. Ahmet'e benzetiyorum. Tam bir Lale Devri. Disneyland'lar, teleferikler, boğazlar... Ben kendi adıma bunlara gerek duymuyorum. Gidemiyoruz ki. Ucuz ulaşım istiyorum, Ankara'nın göbeği Kızılay'daki o çirkin tabelalar kalksın istiyorum, sırf otobüs veya metronun güzergahı benim gideceğim yere kadar uzanmıyor diye ikinci bir vasıtaya binip bir de aktarma ücreti ödemek istemiyorum. Bir de Ankara başkent yahu, tamam küçük şehirlere kıyasla elbet iyidir ancak şu anki görüntüsü bir başkente yakışmıyor. :19:
Velhasıl, artık başkalarına şans vermek istiyorum. :ssz:

beğenemediğim için alıntıladım tekrar

melih gökçek renkli bi insan benim gözlemlediğim
hizmetleri de bu doğrultuda sanırım
farklı kişileri denemek en doğal hakkınız
hakeden kazansın diyelim

Eee ülkücüler kime oy vericekmiş peki? Melih gökçek'e mi ? Tamam mansur yavaşa vermesinler ama gökçekin hiç şansı yok o konuda. ayrıca ülkücülerden mansur yavaşa oy verenler olacak biliyorum adım gibi. Eşim Ankaralı. Ailesinin yaşadığı ilçe büyük şehire bağlı ama çok dışında koyu ülkücü. Kendi amcası ocakta çalışmış yıllarca. Oyunu mansur yavaşa vereceğini söylemiş eşime. Şimdi eşim de inşallah sırf mansur yavaş için işini bırakıp dubaiden ankaraya gelicek oy kullanmaya. :)

farkındamısın konuyu iyice dağıttın türkeşe kadar yetiştin...bide başbakanı kattın ohh misss vallaa:ssz::ssz:
ülkücülük hakkında net bilgilerle gel...
konuyu her fırsatta dağıtan sizsiniz ,bu konu mhpnin açıklamalarıyla ilgili ,türkeşe uzanması da çok normal ,siz Başbakana uzatmayın yeter ,ayrıca saygısızlık etmedikten sonra istediğimi söylerim size hesap verecek değilim

Tüh yahu konuyu acanin siz olduğunu farketmemisim. Yazdığım mesajlara üzüldüm simdi. Yoksayiniz lütfen
yoksayıyorum ki zaten ben sizi
Ben de büyüdüm hatta hayatım ocaklarda geçti. Evet haddiniz değil bi insanın ülküsünde samimi olmadığını söylemeye.
sizin Başbakana söyledikleriniz kadar haddimdir benim söylemem de .hakaret unsuru taşımadıktan sonra ne söyleyeceğime karışamazsınız .polemiğe girmeyin.
Eee ülkücüler kime oy vericekmiş peki? Melih gökçek'e mi ? Tamam mansur yavaşa vermesinler ama gökçekin hiç şansı yok o konuda. ayrıca ülkücülerden mansur yavaşa oy verenler olacak biliyorum adım gibi. Eşim Ankaralı. Ailesinin yaşadığı ilçe büyük şehire bağlı ama çok dışında koyu ülkücü. Kendi amcası ocakta çalışmış yıllarca. Oyunu mansur yavaşa vereceğini söylemiş eşime. Şimdi eşim de inşallah sırf mansur yavaş için işini bırakıp dubaiden ankaraya gelicek oy kullanmaya. :)
veren de olabilir tabiki ,melih gökçeke verenler de var .ama olay bir kişi iki kişiyle alakalı değil ,genele bakmak lazım ..benim çevremde de melih gökçeke veren çok fazla ülkücü var .
ne olacak şimdi :ssz:

Back