- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
ben de gerçek ülkücülerin -altını çiziyorum gerçek ülkücülerin - Mansur Yavaşa vereceklerini düşünmüyorum.
Çünkü gerçek ülkücüler gerçekten çok karakter sahibi insanlar ,davalarından öyle kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum .
Ha bir kısım ülkücü var onlara ülkücü bile demeye bin şahit lazım işte onlar verebilir ..
bu açıklamayı yapman iyi oldu ..gerçek ülkücüler davalarına sadıktır....geçen seçimlerde ortalığa çıkıpda sabri öğe gibi mhp saçimlerden çekilsin demezdi..partisi için kokuşmuş demezdi..kaldıki ülkücüler için önemli olan 'vatandır'..ne gerekiyorsa onu yaparlar....bu konuda önemli bi açıklama yapılacaksa daha önemli kişiler bunun açıklamasını yapara gerekirse
yoo yeterli bence bu açıklama .
açıklamayı yapanlar da MHP kurucuları .
daha fazla açıklamaya gerek yok bence..
bahçeli de tepki göstermedi mi zaten bu duruma
ben mi yanlış hatırlıyorum
o da oy vermeyin çağrısı yapmıştı sanki bozkurt işareti olayından sonra
mhpnin eski (!) kurucularından olması onun ülkücüler adına böyle bir açıklama yapmasını gerek kılmıyor...
bahçeli benim için gerçek ülkücülerden değil ..
o sadece konu mankeni .
MHP de gerçek ülkücülerin bulunduğu ama hepsinin gerçek ülkücü olmadığı bir parti
yani ülkücü denilince MHP akla geliyor ama asla aynı şey değil ..
bahçelinin önüne koyulan kağıtta oy vermeyin yazılı ise onu okur oy verin yazılı ise onu okur
hakeza kağıt okumaktan başka bir şey yapmıyor
zaten bilinçli olarak bence mhpnin başına geçirildi ,mhpyi tasfiye etmek için.
mhpnin şuanki kadrosuna zaten ülkücü demek için bin şahit lazım
eski kurucuları eski ülkücülerden ,yani gerçek ülkücülerden de ondan ..
Şuanki MHP ÇOK FARKLI BİR parti
ayrıca MHP demek ülkücü demek olmuyor
gerçek ülkücü olup çok farklı partilere oy veren insanlar var.
bahçeli benim için gerçek ülkücülerden değil ..
o sadece konu mankeni .
MHP de gerçek ülkücülerin bulunduğu ama hepsinin gerçek ülkücü olmadığı bir parti
yani ülkücü denilince MHP akla geliyor ama asla aynı şey değil ..
bahçelinin önüne koyulan kağıtta oy vermeyin yazılı ise onu okur oy verin yazılı ise onu okur
hakeza kağıt okumaktan başka bir şey yapmıyor
zaten bilinçli olarak bence mhpnin başına geçirildi ,mhpyi tasfiye etmek için.
Ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyen AKEPE yandaşları Melih GÖKÇEK lehine comak sokmaya devam ediyor.
Çevremdeki bütün gerçek ülkücüler, babam amcam ve onlar gibi zamanında bu dava uğruna hapse girmiş olanlar Mansur YAVAŞ'a oy verecek. Ben de dahil.
Belediyeciliğin ne olduğunu bilmeyen insanlarla siyaset konuşulmaz.
Aynısını yazmaya gelmiştim. Benim de çevremde Mansur Yavaş'a oy verecek bir sürü "gerçek" ülkücü var.
Aynısını yazmaya gelmiştim. Benim de çevremde Mansur Yavaş'a oy verecek bir sürü "gerçek" ülkücü var.
Yerel secimlerle genel secimleri hep karıştırıyor arkadaşlar. Ankara o kadar bezdi ki Gökçekten artık bilinclendi, partiye değil isme oy vereceğiz.
Kesinlikle, yerel seçimlerde ideolojiye değil isme oy vermek gerek. O isim artık Gökçek olmasın lütfen. Bıraksınlar da biraz da başkaları hizmet etsin, biraz da başka projeleri değerlendirelim. Kol saati şeklinde meydan saati değil ucuz ve 24 saat ulaşım istiyor olabilir mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?