Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir takım ilaç ve iğne haftası atlattıktan sonra ayın 20 sinde aşılama yapıldı. 4 Mayıs kontrol günü bekliyoruz.Merhaba son durumunuz ne oldu acaba
selamlar durumunuz nedir acaba? bende cbüde başlıyorum tedaviye de merak ettim :)Bir takım ilaç ve iğne haftası atlattıktan sonra ayın 20 sinde aşılama yapıldı. 4 Mayıs kontrol günü bekliyoruz.
Negatif çıktı 30 gün sonra tekrar bekliyorum dedi.Doktorum,Burcu artunç ülkümen ben çok memnunum 2. Aşılama için bugün adetimin 2.günü ve gittim muayene etti ve ilaçlarımı anlattı 1 hafta sonra kontrol ve aşılama yapılacak ilk aşılamada çok fazla soru işareti vardı kafamda şuan daha rahatım sebebini bilmiyorumselamlar durumunuz nedir acaba? bende cbüde başlıyorum tedaviye de merak ettim :)
bende Burcu Hocanın hastasıyım, gerçekten çok ilgili bir kadın, hayırlısı olur inşallah. Hsg cbüde mi çektirdin?Negatif çıktı 30 gün sonra tekrar bekliyorum dedi.Doktorum,Burcu artunç ülkümen ben çok memnunum 2. Aşılama için bugün adetimin 2.günü ve gittim muayene etti ve ilaçlarımı anlattı 1 hafta sonra kontrol ve aşılama yapılacak ilk aşılamada çok fazla soru işareti vardı kafamda şuan daha rahatım sebebini bilmiyorum
Doktorunuz kimdi? Kaç yumurta toplandı ve transfer edildi acaba?Sukur hayirli haber aldik yildiz hanim siz basladinizmi tedaviye
tayfun özçakırı bende duydum ama maddi gücüm ona yeterli değil ya çok pahalıBenim dr aslı hanımdı, hiç ilgili değil, hasta - dr ilişkisinden hiç memnun kalmadım. Tüp bebek denedik. Sonuç negatif. Benden hsg falan çekilmedi. Kimden neye göre çekiliyor?
Tayfun özçakıra gitmeyi düşünüyorum. Orada da devlet desteği oluyor mu acaba ücrette?
aslı hanımı burcu hocayı beklerken dinledim birinden , evet değişikmiş biraz. Ama tabi memnun olanlarda vardır bişey diyemem. Burcu hoca bana tüm kan sayımı yaptı ardından hemen hsg istedi, bu ay adet gördüğümde aşılama deneyeceğiz nasipse. tüplerde tıkanıklık varsa boşuna uğraşmayalım dediBenim dr aslı hanımdı, hiç ilgili değil, hasta - dr ilişkisinden hiç memnun kalmadım. Tüp bebek denedik. Sonuç negatif. Benden hsg falan çekilmedi. Kimden neye göre çekiliyor?
Tayfun özçakıra gitmeyi düşünüyorum. Orada da devlet desteği oluyor mu acaba ücrette?
Yokmuş her şeyi cebinizden ödüyorsunuz tedavi sadece 14 artı ilaçları da ücretli alıyorsunuz ilk muayene 700 tl, sonrasında 1700 TL daha alıyorlarmış arayıp öğrendim ekstra O da HSG falan baktırıyor mu bilmiyorum Eğer istiyorsa onu da ücretli olarak bir yerlerde yaptırırız herhaldetayfun özçakırı bende duydum ama maddi gücüm ona yeterli değil ya çok pahalıbilmiyorum devlet desteği var mı yok mu
Hsg'yi gün olarak ne zaman yaptırıyor adet öncesi mi Adet sonrası mı Burcu Hanım'la Ben de görüşmek istiyorum da ne zaman gitsem acaba bu pazar Adet olacağımaslı hanımı burcu hocayı beklerken dinledim birinden , evet değişikmiş biraz. Ama tabi memnun olanlarda vardır bişey diyemem. Burcu hoca bana tüm kan sayımı yaptı ardından hemen hsg istedi, bu ay adet gördüğümde aşılama deneyeceğiz nasipse. tüplerde tıkanıklık varsa boşuna uğraşmayalım dedi
HSG'yi adet bitiminin 3. günü çektiler bana. Adetinin ikinci günü aç karnına gidersen tüm tahlillerini yapar . instagram sayfasında randevu için telefon numarası var . muayene ücreti 244 tlHsg'yi gün olarak ne zaman yaptırıyor adet öncesi mi Adet sonrası mı Burcu Hanım'la Ben de görüşmek istiyorum da ne zaman gitsem acaba bu pazar Adet olacağım
Hayır grand medicalde çektirdim.Çünkü cbü de ilaçsız çekim yapılıyormuş.Canım yanabilir. Uyutarak yaptırmanı tavsiye ederim .Bu arada 1 haftadır famara kullanıyorum bugün ve yarın gönül f yapıp kontrole gidicez aşılama günü verecek büyük ihtimal,hayırlısıylabende Burcu Hocanın hastasıyım, gerçekten çok ilgili bir kadın, hayırlısı olur inşallah. Hsg cbüde mi çektirdin?
Pazartesi git hemenHsg'yi gün olarak ne zaman yaptırıyor adet öncesi mi Adet sonrası mı Burcu Hanım'la Ben de görüşmek istiyorum da ne zaman gitsem acaba bu pazar Adet olacağım
Nasıl yani kendi kendine mi yaptın aşılamayıçok şaşkınım ☺Evde şurup şırıngasıyla kendi aşılamamı yapmıştım, 3 hafta geçti üstünden, adetim 5 gün gecikti, beta hcg baktırdım bugün ve 27 geldi. Çok şaşkınım, ne hissedeceğimi bilmiyorum. Haftaya dr a gideceğim. Üçüncü kez tüp bebeğe hazırlanırken eğer gerçekten hamile kaldıysam... bilmiyorum çok heyecanlıyım.
Hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız.Kızlar tekrar aşılama yaptık 2. Deneme bakalım bugün 3. Gün daha rahatım bu sefer fakat tuttu mu ne durumda diye de merak ediyorum.
Burada forumda okumuştum yapanların olduğunu, yurt dışında home inseminasyon deniyor, valla ben de şaşkınım, pek umudum yoktu. yine de kendimi kaptırmıyorum, belki haftaya düşük çıkar, bilinmez, hcg bu iner de çıkar da...Nasıl yani kendi kendine mi yaptın aşılamayıçok şaşkınım ☺![]()
Br yaşıma daha girdimHayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız.
Burada forumda okumuştum yapanların olduğunu, yurt dışında home inseminasyon deniyor, valla ben de şaşkınım, pek umudum yoktu. yine de kendimi kaptırmıyorum, belki haftaya düşük çıkar, bilinmez, hcg bu iner de çıkar da...![]()