Manisa///45

geçmiş olsun canım.. aynı dert nişanlmdada var.. diş çok önemli yaa ihmal etmemek gerekiyor..

öncelikle geçmiş olsun usha..diş kadar çektıren başka ne var bılmem..umarım yakında bıterde kurtulursun..çektığıne değsın..

otekı konuya gelıce vayy şans dıe buna derım ya

çanakkale bana her yonden supermş gıbı gelıyor.. doğu hızmetı olan kötu ilçelerı var mı?? yaşam koşulları açısındanda değerlendırebılırız..

gıttığım yerde bı 3 yıl daha mahrumıyet yaşamak ıstemıyorum..

gökçeada,yenıce,ezıne,çan falan yuksek kapatmıyor dıye bılıorum puanda..

ilçelerı bana tanıtırmısın??

Kıskanma hemen.

Bakalım biz seni beklemek istiyor muyuz? Düşünmemiz lazım.

evet yaa bi düşünelim bizde sana habr ederiz :))

bak yaa..yok kız ıkınızede konyadan kuzu muzu.. kuzu alcaktım bn sıze

madan kornaya bascam ordan dooğru semblanteye gıdeceğim düüüt demeye kapısına.. usha rahatsız olana kadarda gıtmıcem..o kovsun kovcaksa

İyi geceler

Tudors görmesin, Aydın hakkında bilgi istiyorum diye yapışır hemen rahat bırakmaz.

bak bu hatunun bünye benı çözmüş

ya napım aydını kıme sorsam devlet sırrı gıbı saklıyor azmettım alacağım ağızlarından

Aslen Manisa doğma büyüme Aydınlıyım kızlarrr. İyi geceler.

vaayy.. işte sohbet edeceğim aydın bünye

hoşgeldın hatun.. sen semblanteye bakma.. konuş bnle

aydın nasıldır? ilçelerı tabı.. doğu hızmetı var mı? ınsanları nasıl bu ılçelerın.. bı 3 yıl daha doğu hızmetı mahrumıyetı yaşatmayın bana:44:

semblante..senın yuzunden nasılsın gırışi yapmadım..rezıl ettın benı kıza

nasılsın teamcoco hatun?

hadi hayırlı olsun kuzum.. gel artık bi an önceeee :)

inşallah yakınlara geleceğim madan..

burda köyde doğu hızmetı yapacağıma egede yaparım..ne farkı olacak o da köy bu da köy..barı yakın olayım hesabı bıle yapıyorum..

puanıma göre konuşursam; gönlumde yatan ilçe merkezlerı ama nasip işte..

tercıhler 30unda pztesı başlıyor..

kontenjanlar inşallah çok olur

bu arada tekrar yazayım; görmeyen arkadaşlar olabılır..

aydın,balikesır,çanakkale,denızlı hakkında bılgısı olanlar gezen görenler..

bılgı vermek için müraacat the tudors..

tek tek sorgu sual ettırmeyın bana ; semblante hatun dalga geçio bnle sonra

Ya sen ne kıskanç hatun çıktın öyle.

inşallah geleceğim yakınlara..

madanla tepenıze çökeceğim..

asıl amacım o değilde..bı yuzmeye gıdemedık kızkıza ya:44:
Bak yaz geçiyor yüzme kursuna bile gidemedim. Sen gelene kadar sonbahar olacak kızım ya. :26:
sen ınanma arkadaşım ona.. semblante ne derse heee de geç
Sen şimdi semblante'yi ciddiye almayın mı diyorsun? Çok kötüsün.

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin bir yer olur..

yok kız kötu olurmusun sen hatun.. arkadaşım yok burda.. hep telefonlaşıyoruz görüşemeyınce..

canım sıkılıyor..yaz tatilim bıttı nerdeyse..temmuz 1 de başladı,ağustos son hafta bıttı demektır benım tatil..

yarını beklıyorum..inşallah gönlume göre guzel bir yere tayin olurum orayı gezıp tanımaya çalıışırken tatıl dıye avunurum:44:

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin bir yer olur..

amin madan..

tek avuntum o.. gecelerı uyuyamıyorum stresten..

kolum bacağım uyuşuyor.. kalp atışlarım hızlanıyor nefes alamıyor kalkıp oturuyorum..

aksattığım kontrollerıme gıdeceğim..cuma gunu doktor yolu düz gıder..

neredesınız kızlar? neler yapıyorsunuz?

ıkı gundur burda bolca yağmur yağıyor..orda nasıl hava?

Teşekkür ederim. İyiyim. Sen nasılsın??
Aydın'ın insanları iyidir. Cana yakındır genelde. Derdine yardımcı olurlar. Ben ilçesinde oturuyorum zaten merkezde değilim. Nazilli en büyük ilçesi. Karacasu doğu görevi sayılıyormuş ama küçük bir yer merkeze uzak. Fakat ulaşım sorun değil.

hoşgeldın teamcoco hatun..slm olsun karamandan

nazilli ve incirliova favorim gıbı ama puan tutar mı bılmem.. manısaya en yakın balikesır ve aydın var ve kararsızım..hangısının ılçelerı daha ıyı koşulda dıye..

düzen kuracağım geldığım yere..bu yuzden bı 3 yıl daha doğu hızmetı ıstemıyorum..öncesınde manısadada 3 yıl doğu hızmetım vardı..ee yettı dıyorum artık:))

karacasu ve köşk yazmayayım dıyorum ama..

incirlıova, germencik ve çine nasıl?? ilçe merkezı ve köy bakımından..

Son düzenleme:
Hoşbuldukk
Öncelikle Nazilli'de okudum ben ömrüm orada geçti :) Tam bir emekli şehri. Yavaş yavaş gelişiyor diyebiliriz bence.
İncirliova'da kardeşim okuyor. Spor lisesinde. Oradan biliyorum. Küçük ama şirin sayılabilir.
Germencik hakkında pek bir bilgim yok. Fakat bir hocam gitti ve senelerdir orada. Demek ki rahat.
Çine de Aydın merkeze yakın.

Eğer düzen kurayım diyorsan kesinlikle Nazilli:)
Ben şahsen Balıkesir yerine Aydın'ın herhangi bir ilçesi derim. Nedense pek sevmiyorum.

Son düzenleme:

çok teşekkürler.. ınsan hıç gezmeyınce bılemıyor.. ınsanlarıda çk önemlı tabı..

egeyı özledım..

neler yapıyorsunuz? ne işle meşgulsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…