Manisa///45

haklısın usha..

ALLAH hepimize sağlık versın..

vallahı çok yardımcı oldun bana bu konuda..

bız kızlarla manısada buluşmanın lafını edıyoruz arada..ama bn bı tırlu gelemedım oralara..

inşallah burda yazanlar olarak hep beraber bişeyler organıze ederız..

şimdi yemek saatım..kal sağlıcakla

kızlar bn önlısan mezunu kardeşime iş arıyorum..

haberı yoktu bizim burdaki meme başvurup öğretmenlık sürprızı yaptım..sağolsun çalıştı..

ama manısada değilim 3 yıldır..ailemde gıt gel gıt gel çevre azaldı akraba harıç..

kız kardeşim şimdi 3.sınıf işletme okuyor..ehlıyette var..deneyımı öğretmenlık olarak var..

nerde iş olanağı var..alım var mı?

yardım beklıyorum manısanın bu olanağı konusunda..

bız bırara nıkah memurluğu düşünduk ona.. beledıye nasıl alım yapıyor..diğer olanaklarıda değerlendırmek ısterım..bırınız beledıyeden bılgı alabılrı mı?

sürpriz yapmak ıstıyorum ona..

Son düzenleme:
inanırım benim memleketimde görmediğim ilçeler var
akhisar gzl şirin bir ilçeydi ben çok sevmiştim
manisa da sosyal yaşam nasıl ?
yazın kimse yok sanırım manisa da ıssız geliyor bana :)
Akhisar'ın güzel olduğu söylenir genelde. Hatta merkezden daha güzel falan derler. Tudors'umun da dediği gibi manisanın en büyük ilçesi.
Ben hiç gitmedim gitmek birgün nasip olur belki. Köfteci ramiz'in methini duydum.
Dİyette olduğumdan mıdır nedir konuyu köfteye getirdim.
Gerçi köfteci ramiz avm'nin içinde de var.

Manisa'nın sosyal yaşamı yoktur pek.
Çok sıcak olduğu için millet denize kaçmaya bakar.
Öyle bir fırsatınız varsa sizde değerlendirin canım bu sıcakta kalmayın manisalarda.
Ben didim'e gideceğim sözde ama ne zaman bilmiyorum. :44:

Bende kek yapacağım da pastalardan sıra gelmedi daha.

Ama ben yiyemiyorum ki tudors'um ne kadar acımasızca değil mi?

Sen çok iyisin maşallah.
Benim boy 1.67. Yani yıllar önceydi şu an kaç bilmiyorum. :26:
Ama 57 olmam lazım.

Erkek arkadaşıma gelince hüngür hüngür ağlattım adamı ya.
İnsafsız mıyım ben? Demediğimi de bırakmadım. :26:
SIM'i biliyor musun? Yinede ordan bluz almış bana bugün. Birde kuyumcudan taşlı yüzük.
Yarın 1.yılımız.
Yüzük numaramı alana kadar canı çıktıda. Ben vermemekte direnmiştim biraz. Ordan biliyorum aldığını.
Bugün zorla söyletti.

Hmm. Canım çok iyi düşünmüşsünde internetten araştırdın mı biraz iş ilanlarını falan?
Belediye diyorsun da üzülerek söylüyorum memurluk gibi şeyler partiyle dönüyor burada.

Uzaktan halledebileceğin birşey mi bu durum bilemiyorum.

biliyorum sim i.. bak bıde yuzuk almış..gaddar mısın kız senanaa..

yarın ılk yıldonumunuz ne guzel.. hayırlısı dıyorum hatun.. kıymetını bılın bırbırınızın..

istemek başarmanın yarısıdır..ıkınızde sorunları aşmaya nıyetlıydınız madem ALLAH yardım eder inşallah..

bnde 57 olsam sevınırım..hayatımda bırkerecık oldum..çalışmaya başladım 48e ındım..çok kötu bişey zayıflık..

ideal 57 bndede..nasıp olur umarım..

sağolasın semblante hatun

valla bnımde umudum az..burdakı beledıye başkanını tanıyorum bızzat..kendısı emeklı öğretmen.. burda desem belkı olurda bızım memlekete uzak..bıde partı martı ıle işim yok..sadece rıca edebılırım..memurum çunku..

bakalım ne yapabılırım..kardeşim okuyor çok elzem değil çalışması..ama sosyal ortamı olur,parasını kazanır..şahsen ben bunu istedım abla olarak..

hayırlısı artık..belkı diğer arkdaşlar bişey onerır..

kusura bakma tudors
üyeliğim eski ama bugünlerde başladım forumda yazmaya dolayısıyla özelden msj yazamıyorum henüz.
bu arada benim pc 7/24 açık olur neredeyse ama kızım yüzünden heran başında olamıyorum.yani burda görünüp cevap yazmassam bilinki yokum

iş konusunda Semblante ye katılıyorum
kardeşine belediye,hastaneler yada belediyeye bağlı meslek odalarında falan iş bulunursa daha düzgün çalışma saatleri ve nezih otramı olur
ancak bunların hepsi için partiden tanıdık yada parti üyesi olması lazım üzgünüm
ama gene aklımda olsun belki bişeyler denkgelir

aaaa bnım nişanlım da adanalı

daha görmedım oraları..ama görev yerıme yakınlar
ne gzl iyidir adanalılar

akhisar büyük bir ilçe evet ama şehir bir başka arkadaşlar ya
izmirden snra bergama da boğuldum ölecektim resmen snra akhisara taşındım ve çok sevdim bergamadan snra
ama ilk fırsatta gene şehre kaçtım :))
köfteci ramiz oralı çok yedim ahh ahh
manisayada açıldığına çok sevindim.
tatilden yeni geldik ama yarın alaçatına gidicez sanırım
sosyal yaşam yoksa da şehir ya özsütü var burgeri var özel hastanesi var üniversite hastanesi var
avmsi var :))

Gaddarım sanırım canım ya.

Ama banada hak ver onunla ilgili kafamı kurcalayan bir konu var benim derdim de bu.
Gerçi o soru işaretini halledeceğim dedi. Ben bu kadar kafasına kaktıkça yapar zaten tavırlarımdan kurtulmak için.
Umarım hayırlısı olur canım sağolasın.

Kilo konusunda senin işin daha kolay ama haksızlık bu. :84:
Sen yiyip 57 olacaksın ben az yiyip tabiri caizse aç kalarak.

Canım rica ederim.
Benimde partilerle işim yok ama dediğim gibi başka türlü olmuyor.
Erkek arkadaşımda da yaşadık bunu malesef.

Bir abla olarak da en doğal şeyi düşünüyorsun.

Haklısın canım ya ne kadar da olsa ilçe sonuçta insan bir noktadan sonra sıkılır.
Merkezin dediğin gibi burger king'i var, özsüt'ü var, avm'si var.
Yıllar sonra gelmiş olsada.

inşallah bır sürpriz yapmak daha nasıp olur kardeşime

ahh şu partı işi yokmu sinir oluyorum..herkes tanıdıkları bı yolla uydurup sokuyor..heryere her şekılde yapılıyor haklısınız.. yınede bı umut işte bndekı

hayırlısı olsun canım ya

ah bıde iştah verseler..bn strestende zayıflıyorum hep..durduramıyorum..bugun 50 olmuşum..hıçguzel bışey değil

ALLAH yardımcımız olsun.. pinpon topu gıbı bunyem..

Canım rica ederim.
Benimde partilerle işim yok ama dediğim gibi başka türlü olmuyor.
Erkek arkadaşımda da yaşadık bunu malesef.

Bir abla olarak da en doğal şeyi düşünüyorsun.

hayırlısı artık..yıyecek ekmeği ınsanın nerdense oraya gıdıyoruz işte

Bir ara bu şehirdeydim yazları cehennem sıcağında kavrulurduk.Yeni AVM açılan sıcak şehir.

evet arkadaşlar bizimde bugün avm günü
akşam üzeri gidicez bakalım bi
daha önce 1 kez özsüte oturduk arkadaşla onun harici gitmedim ben
görmemişin avm si olmuş ilk günden damlamış olmasın die
bugün eşim ilen gidicez nasipse

Bir ara bu şehirdeydim yazları cehennem sıcağında kavrulurduk.Yeni AVM açılan sıcak şehir.

hoşgeldiniz

spıl dağı eteklerınde olduğumuzdan hakıkaten yanıyoruz..kışında ayazı fenadır..

şimdi neredesınız? geliyor musunuz arada sırada manısaya?

en guzelı..bizim oralarda adettır yenı açıldıysa bişey buyuk meraktır doğal olarak..kalabalığı daha 3 ay bıtmez oranın ama çok ıyı yaa,geç bıle kaldılar..mıllet çeyızı bıle ızmıre gıdıyordu duzmeye..

bnde dersane çıkışı beyazfılın orda eskı özsutte otururdum her akşam..pizzayı çok özledım yaa..her hafta yerdık arkadaşlarla..ahh ahhdeştın yaramı usha..

bak pizza istedım şimdi

ıyı gezmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…