Manikürden sonra tırnaktaki kötü görünüm için yardım

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
kızlar ben şimdiye kadar hiç manikür yaptırmadım tırnaklarımın kenarlarında ve kökünde etler çıkıyo böle et gibi de deil de beyaz beyaz ince deri gibi koparmak istemiyorum geri itilmesi gerektiğini duymuştum diğer elimin başparmağıyla ittim ama sadece tırnak kutikülleri gitti diplerde yine beyaz görünüm kaldı sizler napıyorsunuz onları yok etmek için ellerinizin fotolarına bakıyorum da birçoğunuzda öyle sorun yok yardımcı olun lütfen kurtarın bni bu kötü görünümden

Canım genelde benim tırnaklarım,eğer elime krem vs sürmezsem çok kurursa öyle oluyor belki vitaminsizlikten kaynaklanan birşey de olabilir.Ama manikürle onları aldırınca bir daha hep öyle tekrar çıkıyormuş sürekli almak zorunda kalıyormuşsun diye duymuştum.Arada tırnaklarını zeytinyağına filan batırsan yumuşayınca kendin kulak çubuğuyla filan birazcık alabilirsin belki?

ben de o yüzden manikür yaptırmak istemiyorum canım bağımlı oluyosun sonra mecburen kulak çubuğunu denicem ve daha bol kremliyim elimi umarım geçerler canım saol cvbın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…