Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Her manikürden 2 gün sonra tırnak etlerim diplerinden geri geri soyulmaya başlıyor. parça parça şeytan tırnağı görünümünü alıyor. vazalin, el kremi ne sürdüysem geçiremedim.
Bu konuda fikri olan var mı?
şeytan tırnagı degıldır canım onlar sadece etlerı bıraz derınden kesmıslerdır.ve muhtemelende duzgün kesmemesınden kaynaklanır yanı çekerek yapmıslardır buda kullandıgı pensın iyi olmadıgını gosterır.iyi bır manıkur kendısını ertesı gun gosterır.atmaz yanı senın kı atmıs etlerı.bence manıkur yaptırdıgın kuaforu degıstır derım. vazalın ve limon sür tırnaklarını ve tırnak etlerını güçlendir. kendinisini toparlar yani.:içelim:
evet etler böle çatallaşıp şeytan tırnağı görünümünü alıyor. aslında aletleri dezenfekte edip öyle kullanıyorlar, kuaför de bulunduğum yerin en leri içinde ama belki manikürcü de problem vardır. Başka bir yere de deneyeyim bi.. 2 dün dayanmayan manikürü de yaptırası gelmiyor insanın..
manikür yaptırmak çok tehlikeli aslında vucuda mikrop girişini kolaylastırıyorsunuz banyodan sonra tırnak etlerinizi itseniz daha duzenli görünüyor bence ben öler yapıyorum bide foto ekleyeyim görun
Tam baş belaları şu şeytan tırnakları :kahve: