- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Ne demek canısı ben hepinize öyleyim sizleri çok seviyorum da ondanyaaa naif ablam benimm şu minicik kalbimi hemen mutlu dıyosun sagolasınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canısı ben hepinize öyleyim sizleri çok seviyorum da ondanyaaa naif ablam benimm şu minicik kalbimi hemen mutlu dıyosun sagolasınn
bizde seni çook sevıyoruz ama düşüncelerimiz karsılıklı ablamNe demek canısı ben hepinize öyleyim sizleri çok seviyorum da ondan
Sağol canısı çok mutlu oldum şimdi..bizde seni çook sevıyoruz ama düşüncelerimiz karsılıklı ablam
Sağol canısı çok mutlu oldum şimdi..
Bendende sana
Teşekkür ederim canımİştah açıcı görünüyor, elinize sağlık
tesekkür ederim canımmçook güzel bi sunum olmuşş elinize sağlık :) başarılar dilerim
Wunder sagol çiçeğimm teşekkürlerOff sunumdaki asalete bak bee ellerine sağlık başarılar dilerim
Yasminimm teşekkür ederim kuzucum hepimize başarılarEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Beğenmenize çook sevindim teşekkür ederimÇok güzel bir sunum ve paylaşım olmuşEllerinize sağlık, başarılar
Calcimm sana özel yakılır o mangal inşallahh tesekkür ederimmŞimdi mangalı neren bulalım biz
Ellerine sağlık balım
Yaza geliyorum o zamanCalcimm sana özel yakılır o mangal inşallahh tesekkür ederimm
ohhh guneşli guneşli havalarda terasta yaparız o zaman, sarı kafayı unutmayın ama en cok onla tanısmak ıstıyorumYaza geliyorum o zaman
Yedi beni bu hafta sonu yaa Salacağım yeşilliğe akşama kadar koşsun ama yine de atamıyor enerjiyi. Kızın olursa alırım bakohhh guneşli guneşli havalarda terasta yaparız o zaman, sarı kafayı unutmayın ama en cok onla tanısmak ıstıyorum