..ben vazgectim yinede oy vereceyim mangaya.....hadise olsaydi parmagimi kipirtadmazdim...o bile 4.sirada olduktan sonra manga 1.sirayi bile hakkediyor...adil düsünürsek...yunanistanı boşverin de ermenistanın şarkı sözlerinde ırkçı şeyler varmış.soykırım göndermeleri falan.neyse anlam çıkarıcam derseniz bizim şarkı da "aynı olabilirdik" yani avrupa birliğine girebilirdik demeye çalışıyo sankikaydirigubbakcemile3
cogu ülkeler kendi dilince söylüyorlar sarkilarini...mangada türkce söylemedigi icin sanirim o yüzden biraz yadirgandi..e beğenmeleri normal..müzikalitesi iyi.. zaten neden beğenilmedi anlamadımbilmiyorumkismile
aynen ..banada öyle geldi...bende sevmeye basladim sarkiyiboshayallersmileya ben bu şarkıyı hiç beğenmemiştim
hatta yorum da yapmıştım daha bangır bangır bişe olsa daha iyi olurdu diye ama sanki oynamışlar şarkıyla biraz
şu an daha güzel
evet ama almanlarin oturup bize oy atacagini hic sanmiyorum
yine atarsak kendi kendimize atariz oylari
Bence de yurt dışındakiler oy vermelisiniz sonuçta diğer ülkeler müziğe o kadar önem vermiyor.siyaset hakim.ve dün izledim bizim şarkımız hepsinden güzeldi açıkçası. :hulya:
Nolursa olsun ben Manga'ya sonuna kadar destek olunması gerektiğine inanıyorum. yerimseniben
İnananamıyorum bu kadar siyasallaştırılmamalı bir yarışma! Resmen komşulara oy verilmiş israil-gürcistan vb. avrupadan olmayan ülkelerin -hele hele israil nasıl girdi inanamıyorum hala - finale kalması çok saçma bir ayrımcılık.
Bence de yurt dışındakiler oy vermelisiniz sonuçta diğer ülkeler müziğe o kadar önem vermiyor.siyaset hakim.ve dün izledim bizim şarkımız hepsinden güzeldi açıkçası. :hulya:
Nolursa olsun ben Manga'ya sonuna kadar destek olunması gerektiğine inanıyorum. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?