Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

..ben vazgectim yinede oy vereceyim mangaya.....hadise olsaydi parmagimi kipirtadmazdim...o bile 4.sirada olduktan sonra manga 1.sirayi bile hakkediyor...adil düsünürsek...

Son düzenleme:
ya ben bu şarkıyı hiç beğenmemiştim
hatta yorum da yapmıştım daha bangır bangır bişe olsa daha iyi olurdu diye ama sanki oynamışlar şarkıyla biraz
şu an daha güzel

evet ama almanlarin oturup bize oy atacagini hic sanmiyorum
yine atarsak kendi kendimize atariz oylari

bence yinede oy vermemzin gerektigini düsünüyorum.....
hadise gicigi bile o dandik sarkiyla 4.sirada olduysa manga bu sarkiylan ondan daha düsük sirada olursa cok haksizlik olacak...

Son düzenleme:
Bence de yurt dışındakiler oy vermelisiniz sonuçta diğer ülkeler müziğe o kadar önem vermiyor.siyaset hakim.ve dün izledim bizim şarkımız hepsinden güzeldi açıkçası. :hulya:
Nolursa olsun ben Manga'ya sonuna kadar destek olunması gerektiğine inanıyorum. yerimseniben

yurt disindakilere güvenip herhangi bir sarkiyla cikmasinlar her sene
ben begenmedim acikcasi oyda vermeyi düsünmüyorum
diger sarkilar cok kötüyse ozaman oy veririm

bence de desteklemelisiniz ya bir düşünün hadiseye oylar yağdı
manganın şarkısı kat be kat güzelken onlara bu tepki neden anlamadım sadece yabancı sözlerden dolayı mı yani...
aslında iyi ki sözler ingilizce çünkü şarkıda dünyaya verilmek istenen bir mesaj var
''aynı olabilirdik'' derken heralde bir sevgiliye söylenen sözden ibaret olmadığını anlamışsınızdır...
ermeniler her yerde ağlayarak reklam yapmaya çalışırken biz aynı olabilirdik mesajı veriyoruz
düşünsenize bu sözler türkçe....verilmek istenen mesaja yazık olurdu iyiki ingilizce olmuş
bence hadiseden 2 kat fazla oyu hakediyor

türk müzigini yansitan ufacik birsey ariyorum
evet bu bizim diyebilecegim birsey ama bulamiyorum bu sarkida
sonucta sertapta ingilizce söylemisti ama sarkinin müzigi bizi yansitiyodu

ınananamıyorum bu kadar siyasallaştırılmamalı bir yarışma! Resmen komşulara oy verilmiş israil-gürcistan vb. avrupadan olmayan ülkelerin -hele hele israil nasıl girdi inanamıyorum hala - finale kalması çok saçma bir ayrımcılık.

Bence siz bu şekilde düşünerek siyasallaştırıyorsunuz. Girdiyse ne olmuş. Adı Eurovision, ama Azerbaycan giriyor. O da avrupada değil, ona neden takılmadınız ki? Finale kalsa bile birinci olamaz ki o şarkı. Asıl final önemli bence. Artık sınırları aşıyor dünya, bu nedenle başka ülkeler de katılıyor. Katılsınlar da onların müziğini de görelim. Millet o kadar da İsrail yanlısı olsaydı ton kez birinci olmalıydı ama değil.

bence hoş bi şarkı ben beğendim
ilk dinlediğimde garip gelmişti
ama diğer şarkılardan çok daha başarılı

ilk beşe gireriz diyorum kızlar.
bu Ferman bayağı karizmatik olmuş.örovizyon yaramışkaydirigubbakcemile3

Tek temennim birinci olmamız turkbayragi
ama düşüncem ilk üç en kötü ilk beş.

ben vericem canim... bu sene izlanda disindaki sarkilarin hepsi cok kotu. manganinkinin sozleri de guzel muzigi de. sadece biraz bizim insanimiza hitap etmiyor. ama yine de guzel. ilk defa eurovizyonda oy kullanicam. helal olsun, insallah basarili oluruz.

of of heycanla bekliyorumdelikafaduldendelikafadulden

telefon elimden düsmicek, mangayi da cok begenerek dinliyorum zaten:lepi:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
sarki da 1 numarakaydirigubbakcemile2:sm_cool:zemuszemus

yurtdışındakiler lütfen desteklerinizi esirgemeyin...elinizi korkak alıştırmayın :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…