Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same' -

EBRULUM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
1.940
13
116
45
İçel Mersin
Manga Eurovision 2010 şarkısı 'we could be the same'
Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek olan Eurovision 2010 şarkı yarışmasına Türkiye adına katılacak olan Manga'nın şarkısı belli oldu. We could be the same isimli ingilizce şarkı ile Eurovision'a katılacak olan Manga'nın şarkını dinleyin...

Bu yıl Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek olan 55. Eurovision şarkı yarışmasına ülkemizden Manga'nın katılacağını sizlere duyurmuştuk. Geçen yıl Alexandr Rybak'ın kazandığı Eurovision şarkı yarışması, Rybak'ın Norveç adına yarışmasından dolayı Norveç'te düzenleniyor.

Eurovision 2010'a ülkemiz adına ise Manga grubu katılıyor. Manga, dün akşam katılacağı şarkısını TRT ekranlarında seslendirdi. "We could be the same" (Aynı Olabiliriz) isimli ıngilizce parça ile yarışmaya katılacak olan Manga, 25-27 Nisan tarihleri arasında Yarı Finale katılacak. Yarı finali geçmesi durumunda temsilcimiz, 29 Mayıs 2010'da final için sahne alacaklar... ıngilizce okunan parçanın sözleri; Evren Özdemir, maNga ve Fiona Movery Akıncı tarafından yazıldı.

ıŞTE ŞARKI SÖZLERı

"We Could Be The Same"

You could be the one in my dreams
You could be much more than you seem
and i can't hide one in that life
Do you understand what i mean
I can see that, this could be faith
I can love you more than they hate

Doesn't matter who they will blame
We can beat them at their own game

I can see it in your eyes
It doesn't count as a surprise
I see you dancing like a star
No matter how different we are

For all this time i'm in love with you
Don't even know your name
For just one night
We could be the same
No matter what they say

And i feel i'm turning the page
And i feel the world is a stage
I don't think that drama will stop
I don't think they'll give up the rage
But i know the world could be great
I can love you more than they hate

Doesn't matter who they will blame
We can beat them at their own game

I can see it in your eyes
It doesn't count as a surprise
I see you dancing like a star
No matter how different we are

For all this time i'm in love with you
Don't even know your name
For just one night
We could be the same
No matter what they say

ıŞTE ŞARKININ TÜRKÇESı

Rüyalarımda gördüğüm o sen olabilirdin
Göründüğünden çok daha fazlası,
Hayatta istediğim her şey olabilirdin
Ne demek istediğimi anlıyor musun?
Bunun kader olabileceğini görüyorum
Seni onların senden nefret ettiğinden daha fazla sevebilirim
Kimi ayıpladıkları önemli değil
Onların kendi oyunlarında yenilebiliriz

Bunu gözlerinde görüyorum
Bu bir sürpriz değil
Seni bir yıldız gibi dans ederken gördüm
Ne kadar faklı olduğumuz önemli değil
Bunca zamandır
Seviyorum seni
ısmini bile bilmiyorum
Sadece bir geceliğine
Aynı olabiliriz
Ne derlerse desinler fark etmez

Yeni bir sayfa açtığımı hissediyorum
Dünyanın bir sahne olduğunu hissediyorum
Dramın sona ereceğini düşünmüyorum
Hiddeti bırakacaklarını düşünmüyorum
Ama dünyanın muhteşem olabileceğini biliyorum
Seni onların senden nefret
ettiğinden daha fazla sevebilirim
Kimi ayıpladıkları önemli değil
Onları kendi oyunlarında yenebiliriz

(alıntıdır )

ışte Eurovision şarkımız - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr ınternet TV

Son düzenleme:
ben ilk dinlediğimde pek sevmemiştim ama bir kaç defa dinleyince kulaga hoş geliyor
inşallah başarı elde ederler

bende türkçe olması taraftarııym ama
ingilizcede evrensel olmasından kaynaklı daha cok oy potansiyeli olur diye düşünülüyor herhalde
hayırlısı olsun ben bir kaç defa dinleyince sevdim

bende Türkçe bekliyordum ama bu da güzel olmuş,şarkı güzel ama pek iddialı gözükmüyor:umursamaz:

şarkıyı beğendim...ama diğer iddaalı şarkıların yanında şansı nasıl olur bilmiyorum...
biraz sönük kalabilir..

bide geçen sene hadiseyi yere göğe koyamadılar yok hadise aşağı yok hadise yukarı her şeyden
haberdardık...malesef bu ilgi bu sene mangaya yok...anlamış değilim..benneyaptımki
tek sorun erkek olmaları mı yoksa hadise gibi popüler kültürün bir parçası olmamaları mı...

kesinlikle katılıyorum
hadise kesin bir numara gözüyle bakılmıştı ne oldu
mangaya destek verelim şakrının sözleride güzel

açıkçası ben beğenmedim yani bi hareketliliği yok sıradan pek öne çıkacağını sanmıyorum bence mangada yanlış bir seçimdi athenayı gördük gruplar çokta başarılı olmuyor maalesef bizde

ayrıca neden şarkı ingilizce onuda anlamıyorum bizim dilimiz ingilizcemi yahu nedir yani bu :olmaz:

Hadise'nin şarkısından çok yırtık kotu (ve içindeki kalçaları :kedi: ), dar bluzu (ve içindeki memeleri :kedi: ) daha çok konuşulmuştu bence. Şarkıdan çok, danslar ve fizik öndeydi ve yere göğe sığdırılamadı taaki yarışmadaki canlı performanstaki o bet sese ve berbat kıyafe kadar.
Manga'yı severim bence çok başarılı bir grup, kaliteli de şarkıları var (ama meme ve kalça eksikiği var tabii :P ) Ama itiraf etmek gerekirse dün gece bir kez dinledim ve beğenemedim.Durun birkaç kez daha dinleyeyim belki fikrim değişir :) Gene de yerin dibine sokmak gereksiz bence.Beğenmeyenlere "Hadi sen yaz, çiz, oku, dans et" denilse daha iyisi yapılabilir mi bunu da merak ediyorum.Biz ki bir ara Superstar, superstar diye bir şarkıyla bile yarışmaya katılmış bir ülke olarak bence bu parça bile kat kat daha güzel ve çok da yerin dibini haketmiyor, en azından işin içinde emek var :)

hiç beğenmedim valla

dursun zaman gibi bir şarkıyı yapmış adamlar bu şarkıyla bizi temsil etmemeliydi

yavaş şarkı hiç beğenmedim

Ben çok beğendim..Hatta bayıldım...:))

İnşallah başarılı olurlar..

sozler guzel ama ritm biraz yavas...ama nasil olsa eurovizyon al gulum ver gulum yarismasi.kimden ne oy alacagimiz belli... sarkinin cok da onemi yok. yine de kotu bir sarki degil. derece alirsak, haybeye almamis oluruz...

eurovizyonluk bir şarkı değil bence.
Mangayı çok sevirm ama sadece ilk 5 e girebiliriz o kadar

Çok beğendim ben, hatta dinliyorum şu anda sırnaşık şey

valla dinledikçe bende cok begendim inşallah iyi dercee yaparlar
müzk otoriteleride güzel yorumlar yapmış
işin oy boyutunda haklsıınız şarkıya degil ülkeye verildiği için çogu zman oylar şansımızın bugünlerde az oldugunu düşünüyorum haberlerden sonra :(

şarkı hoşda bi albenisi yok manganın diğer şarkıları daha güzel ve dünyada bu tarz söyleyen o kadar çok grup var ki

şimdi bide bütün ülkeler ingilizce ve pop-rock söylüyor oylamadaki adaletsizlik de eklenince hiç izleyesim gelmiyor

ben hiç beğenmedimm :1closedeyes:
şimdi bu mu türkiyeyi tanıtacak şarkı die hatta ilk duyunca bile inanmamıştım -tatlicadiarzu-
ne diyelim yinede başarılarturkbayragi

Back