Anlaşılır canım mealden bi tık farklı uzun anlatımlı değil.Tavsiye eder misin bende almak istiyorum anlaşılır mı
Sağol canım bakacam inşallahAnlaşılır canım mealden bi tık farklı uzun anlatımlı değil.
Bu gün Şevval ayının 6.günüŞevval ayı orucu ne zaman tutulmalı?
Yani müsaitsen hemen başla baloncuk vakit hızlı geçiyor.Şevval ayı orucu ne zaman tutulmalı?
Sen yazınca, bende ilk kez böyle birşeyi duydum.Birinden duydum bayramın 2.günü şevval orucunu tutmazsan daha geçti dedi, ben böyle birşey ilk defa duydum size sorayım dedim..
Birinden duydum bayramın 2.günü şevval orucunu tutmazsan daha geçti dedi, ben böyle birşey ilk defa duydum size sorayım dedim..
Aynen bende öyle biliyorum.. tutacam inşallahHiç bir gerçeği yok baloncuk.
Bayramın 1.günü yani Şevvalin 1.günü tutulmaz bayram olduğu için.
2.günden itibaren tutulur.
Ramazan orucu artı 6 gün Şevval orucuna çok mükafatlar vardır. İster 6 peşpeşe ister 2 şer 2 şer farketmez.
Bende ilk kez duydum ama doğru olduğunu düşünmüyorum.Sen yazınca, bende ilk kez böyle birşeyi duydum.
Müsait zamanda başla niyetin varsa, tut baloncuk 28 Nisan son gün Allah kabul eylesin
Kişi | Okunan | Kalan |
| 30 | 0 |
| 30 | 0 |
| 30 | 0 |
| 16 | 14 |
| 2 | 28 |
| 30 | 0 |
| 10 | 20 |
| 30 | 0 |
| 30 | 0 |
| 30 | 0 |
| 3 | 27 |
| 30 | 0 |
Bonusum iyi akşamlarİyi akşamlar
Yeni hatime başlayan başlamayı düşünen var mı?
Bu tabloda bitirenleri sıfırlıyorum. Başlamayacak olan varsa yazmayayım
MUKABELE TABLOMUZ
Kişi Okunan Kalan Bonus ️ 30 0 penyez83 ️ 30 0 MssPARE ️ 30 0 Gonulmeyvesi 16 14 aysen- 2 28 Ruh-u Revann ️ 30 0 HeySero 10 20 A R Y A ️ 30 0 dolar milyoneri ️ 30 0 Aktif Lora ️ 30 0 Lidlaylim 3 27 mavibaloncuk ️ 30 0
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?