- 11 Nisan 2007
- 83.284
- 483.485
Harika olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika olmuş
Bu sene de Ramazanı gördük şükürler olsunRamazanın ilk gecesi çok mübarek bir gece hakkında hadisler var onda Kadir Gecesini arayın diye.
Cennet kapıları sonuna kadar açılıp cehennem kapıları kapanıcak.
Şeytanlar zincire vurulacak oruçlarımıza bir zarar gelmesin diye.
Eki Görüntüle 3039381
@Nego
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
@UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@N u r
@D u t
@Anka
@Calcifer
@Aspasiaa
@Ysf42
@Kukrim
@Jenna16
@Chocolita
@rana20
@Morm
@SUHAN
@busra ytez
@sweetgirlcandy
@tiniminihaniim
@Amanita
@Assos32
@Sadelikherseydir
@Hogwartss
Leyl-i-fer
@Cittaslow
@Ruya
@eunja
@LesaM
@hande_buse
@yildiz4kc
Lna16
Aminnnnn inşallah baharımHayırlı bereketli ramazanlar herkese Rabbim oruclarımızı ibadetlerimizi kabul etsin, saglıkla bayrama erişmeyi nasip etsin cumlemize inşallah
Ya harika konu. Bu sene ibadetlerime daha cok odaklanmak istiyorum. Sirf takip icin ajanda aldim.
Konuyuda takibe aldim
InsallahDoldurup bitirirsin inşallah ajandanı
Normal abdestinizi alabiliyorsaniz alın. Kolunuzu da sırası geldiginde mesh edin. (Yani elinizi ıslatıp kolunuza hafif dokunus yapmak) arama motoruna mesh etmek yazarsaniz ayrintili anlatim vardir mutlakaKizlar bilen biri cikar belki.
Sol kolumun yarisi alcida.
Abdest kismi nasil olacak ?
Ayni aciklamayi okudum. Fakat alcinin islanmasi yasak.Normal abdestinizi alabiliyorsaniz alın. Kolunuzu da sırası geldiginde mesh edin. (Yani elinizi ıslatıp kolunuza hafif dokunus yapmak) arama motoruna mesh etmek yazarsaniz ayrintili anlatim vardir mutlaka
Cok gecmis olsun
Streç sarıp meshedebilirsiniz abdest alırken,gusülde bu şekilde alınabilir.Kizlar bilen biri cikar belki.
Sol kolumun yarisi alcida.
Abdest kismi nasil olacak ?
Tekrar tesekkur ederimStreç sarıp meshedebilirsiniz abdest alırken,gusülde bu şekilde alınabilir.