Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Baakk ev temizliği din karşim yer silmek gibi yani bugün erken başladık başka şekillerde

Ben istanbuldayim. Sahur için başlarda 4te kalkarim hazirlik yapip eşimi 4.30da kaldiririm o 5e doğru yatar bende kuran okur namazimi kilarim 6da uyandiririm diye düşünüyorum

Bonus

Nasıl bir süsleme yapacaksınız örnek resim isterim.
Bize de fikir olsun

Temizlik olarak pek işim yok ufak ufak yaptığım için temiz sayılır. Dondurucuya bir şeyler koyuyorum bu sefer bakalım, normalde koymam ramazan için oruçluyken yemekle uğraşmayı severim ama bu yıl sağlığıma çok güvenemiyorum çocuklar için hazır bulunsun bir şeyler dedim nasip.
Süsler sana attıklarımdan olacak, evadan ay ve yıldız keseriz bir de çocuklarla inşallah.
Hadis kartları hazırlayabilirim bakalım.

Selamunaleyküm
Mutfakta bir duvarımı süslemeye karar verdim özendirdiniz
Epeydir okuyamıyorum hastalık girdi araya,ramazan da da aynı hatime devam edeceğim nasipse.
Dolayısıyla temizlikte yapamadım yarın inşallah.
Allah ramazana ermeyi ,tutmayı ,tamamlamayı,hakkını vermeyi nasip etsin cümlemize,hayırlı ramazanlar

Kizim icin basladigim hatmi ramazana girmeden bitircem insallah bikac cuzum kaldi. Ramazanda da dinleyerek hatim yapmayi düşünüyorum, Dogum olacağı icin. bos da geçirmek istemiyorum ramazani

Ben de şöyle evde minnoş güzel bir kose hazirlamak istiyorum namazlarımızi kilar Kuran okuruz. Köşeye cekilir salavat çekeriz cok hos olurrr çocukları da hem eglendirir hem Ramazani sevdirir

Şabanın son günleri okumalar

100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
700 salavat

Üçüncü 10 gün zikri 100 Ya Rezzak
Sayısız "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun."
Sabah akşam 100 Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim
1 yasin

Nego
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Efser
JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
Levaiz
Limonsuzzcay
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
Saricivcivcikcik
BereliPenguen
i p e k
Migrenben
Anka
C Calcifer
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
Jenna16
Chocolita
R rana20
Morm
SUHAN
Aijoo
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
X xnobodyx
Meybuz
Sadelikherseydir
Cookiie
Leyl-i-fer
C Cittaslow
Ruya
@eunja
LesaM
hande_buse
_ASTRAL_
Kalppare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…