benimkiler biri birinci sınıf diğeri kreşe gidiyor 4 yaşını yeni doldurdu.anlarlar bence .seninkiler kaç yaşBende suslemeyi düşündüm ama benim minikler anlayamaz herhalde daha
Benim 4.5 yaş ve 2 yaşbenimkiler biri birinci sınıf diğeri kreşe gidiyor 4 yaşını yeni doldurdu.anlarlar bence .seninkiler kaç yaş
kandiller falan çok hoş olmuş.ayy bende yapmak istiyorum busene.geçen yıl youtubede lüblanlıydı sanırım bir bayanda görmüştüm ramazanla ilgili iki videosu vardı.çok istedim olmadı boş verdim sanırım birazda.bu sene heyecanı diri tutmak istiyorumSUHAN Elimde çok malzemem yoktu mesela sadece çıktı alıp bunları yapmıştım geçen sene. Basit ama çok hoşuna gitti çocukların.
Led istiyodum bu sene inş nasip olur
evet bende bikaç bişey baktım.inceleyeceğim daha.olmadı çıktı vs alıp hallederimNe yapabilirim? Karton alip ona yazsam boyayla suslesek bir iki balon alsam uzerine yazsam. Nette süsler gördüm fiyati şok etti
byük anlar.küçükte en azından hafızasına alır hoş bir zaman diyerekBenim 4.5 yaş ve 2 yaş
Az birşey bizde susleyelim büyük kizim anlar iyi olur. Geçen sene son sahurlarda benide kaldirin diye tutturdu, uyandirdik ama masada uyudu
Oyy sofranın meleği o yavruAz birşey bizde susleyelim büyük kizim anlar iyi olur. Geçen sene son sahurlarda benide kaldirin diye tutturdu, uyandirdik ama masada uyudusabah hatırlamıyordu bile
Canım bulduğun fikirleri burada paylaşır mısın bu sene bende böyle ufak bir süsleme düşünüyorumkandiller falan çok hoş olmuş.ayy bende yapmak istiyorum busene.geçen yıl youtubede lüblanlıydı sanırım bir bayanda görmüştüm ramazanla ilgili iki videosu vardı.çok istedim olmadı boş verdim sanırım birazda.bu sene heyecanı diri tutmak istiyorum
Nasıl da uğraşmışsınSUHAN Elimde çok malzemem yoktu mesela sadece çıktı alıp bunları yapmıştım geçen sene. Basit ama çok hoşuna gitti çocukların.
Led istiyodum bu sene inş nasip olur
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3034043
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
700 salavat
Üçüncü 10 gün zikri 100 Ya Rezzak
Sayısız "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun."
Sabah akşam 100 Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim
1 yasin
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3034043
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
700 salavat
Üçüncü 10 gün zikri 100 Ya Rezzak
Sayısız "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun."
Sabah akşam 100 Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim
1 yasin