Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

SUHAN Elimde çok malzemem yoktu mesela sadece çıktı alıp bunları yapmıştım geçen sene. Basit ama çok hoşuna gitti çocukların.
Led istiyodum bu sene inş nasip olur
kandiller falan çok hoş olmuş.ayy bende yapmak istiyorum busene.geçen yıl youtubede lüblanlıydı sanırım bir bayanda görmüştüm ramazanla ilgili iki videosu vardı.çok istedim olmadı boş verdim sanırım birazda.bu sene heyecanı diri tutmak istiyorum

bide burası hem sohbet ve yapılan ibadetler vs kısmı olsa bence süper olur.işte iftar menüleri vs de konuşulabilsin.tabi benim fikrim.

Aijoo hazır süse para verme kuzum çıktı al yeter kes yapıştır mis gibi. Kırtasiyeler renkli çıktı veriyo o kandilleri ben netten müslim den almıştım.
İrili ufaklı olsun diye a5 ve a4 e baskı yaptık.
Çiçekleri ben krapon kağıdından yaptım.
Ay ve yıldızlarda simli evadan.

Yıldızların tepesinden dikiş iğnesiyle ip geçirdim duvara astım bi keresinde.
Yoksa direk bantla

Son düzenleme:
Ben de inşallah bugünden itibaren dualarıma tekrardan sıkı sıkı tutuncam benim de biraz rahatsızlığım falan vardı tekrardan bismillah diyelim

Canım bulduğun fikirleri burada paylaşır mısın bu sene bende böyle ufak bir süsleme düşünüyorum

Hayırlı cumalar

Günlük okumalar

100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
700 salavat

Üçüncü 10 gün zikri 100 Ya Rezzak
Sayısız "Lâ ilâhe illallâh vela na'budu illa iyyah muhlisine lehud-din velev kerihel kafirun."
Sabah akşam 100 Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim
1 yasin

Hayırlı cumalar

Hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…