Allah sifa versinTesbihlerimi günlük çekmeye çalışıyorum inşallah devamında yine Kur'an Cevşen yasin suresi mülk süresi tefsir okumalarımi yapıyorum Allah'ın izniyleama ayrıntılı liste yapıp foto atamıyorum düzenim biraz değişti Bonus . Bide buradaki bütün arkadaşlarım sizden rica etsem ismen dua eder misiniz bana eski panik atak anksiyete rahatsızlıklarım yine başladı bu da imtihan geçecek inşallah sizlerin duasıni çok hissediyorum ismim Kübra bu arada Rabbim hepimizin kalbine bedenine ferahlık versin.
Ben de katılabilir miyim, yoksa kişi sırası falan mı var?Günaydın ❤
Eki Görüntüle 3010459
20.güne geldik bile
Günlük okumalar
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 salavat
İkinci 10 gün zikri - Subhânallahil Ehadis Samed
1 yasin
@Nego
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
@UcanSupurge
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
Teneffus Zili
@Saricivcivcikcik
@BereliPenguen
@N u r
@Buralardutluuugdu
@Anka
@Calcifer
@Aspasiaa
@Ysf42
@Kukrim
Jenna16
@Chocolita
R rana20
@Morm
SUHAN
@Amazing family
@Busra 17
@sweetgirlcandy
@Mehfam
@tiniminihaniim
@Amanita
@Assos32
Sadelikherseydir
@Hogwartss
Leyl-i-fer
@Cittaslow
@Ruya
@eunja
Lotus1234
Kayıp yaşadınız kolay değil hiç değil eşin nasıl sen nasılsın?
Allah şifa versin canım geçecek inş.Rabbimin izniyle.❤Allah şifa versin. Benimde benzer sıkıntılarım var bu ara geçicek inşallah
Başınız sağolsun kayıp yaşamışsınız galiba.Rabbim acil şifalar versin.Çabucak toparlarsınız inş.❤Eşimle akşamları bı ağlıyoruz konuşuyoruz sonra toparliyoruz elhamdülillah. Ama işte benim panik atak anksiyete birlikte olunca biraz zor geçiyor buna bin şükür geçecek inşallah herşey Rabbimden teslimiyet şart. Sen nasılsın seninde mi aynı durumlar
Allah iç sıkıntarını gidersin Seda.Sana hayırlı kapılar açsın inş.aminBende tespihlerimi zikirmatikte yapmaya çalışıyorum Artık rabbim dualarımızı zikirlerimiz kabule tsin inşallah Hepimizin hayırı muratlarını nasip etsin arkadaşlar dışım canlı içim çok umutsuz virane nolur bana da dua edin ismim Seda Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin iyiler ile karşılaştırsın cümlemizi
Eşimle akşamları bı ağlıyoruz konuşuyoruz sonra toparliyoruz elhamdülillah. Ama işte benim panik atak anksiyete birlikte olunca biraz zor geçiyor buna bin şükür geçecek inşallah herşey Rabbimden teslimiyet şart. Sen nasılsın seninde mi aynı durumlar
Bonus
Sadelikherseydir
Kızlar Rabbim tez vakitte kalplerinize inşarah ferahlığı versin sıkıntılarınız geçsin Aminnn
Tabi katılabilirsin kişi sırası falan yok etiket sadece hatırlatmak için.Ben de katılabilir miyim, yoksa kişi sırası falan mı var?
Amin Allah razı olsunAllah iç sıkıntarını gidersin Seda.Sana hayırlı kapılar açsın inş.amin❤
Başınız sağolsun kayıp yaşamışsınız galiba.Rabbim acil şifalar versin.Çabucak toparlarsınız inş.❤
Daha şokta sayılır eşin sizler Allah sabrınızı artırsın.
Bende bi garip hallerdeyim hayır olsun sonu inş. Vesvese yapmak istemiyorum
Bonus
Sadelikherseydir
Kızlar Rabbim tez vakitte kalplerinize inşarah ferahlığı versin sıkıntılarınız geçsin Aminnn