Manevi Günlüğümüz 📿 Oruç Borçlarını Birlikte Tutuyoruz

Tesbihlerimi günlük çekmeye çalışıyorum inşallah devamında yine Kur'an Cevşen yasin suresi mülk süresi tefsir okumalarımi yapıyorum Allah'ın izniyle 🥰ama ayrıntılı liste yapıp foto atamıyorum düzenim biraz değişti Bonus Bonus . Bide buradaki bütün arkadaşlarım sizden rica etsem ismen dua eder misiniz bana😔eski panik atak anksiyete rahatsızlıklarım yine başladı bu da imtihan geçecek inşallah sizlerin duasıni çok hissediyorum ismim Kübra bu arada Rabbim hepimizin kalbine bedenine ferahlık versin.
Allah sifa versin 🤲🏻

LesaM LesaM Seni etikete etikledim sanıyorum gözümden kaçmış az önce bi yerde adını görünce aklıma geldi fırsat bulduğunda gel mutlaka 🥰

Ben de katılabilir miyim, yoksa kişi sırası falan mı var?

Kayıp yaşadınız kolay değil hiç değil eşin nasıl sen nasılsın?

Eşimle akşamları bı ağlıyoruz konuşuyoruz sonra toparliyoruz elhamdülillah. Ama işte benim panik atak anksiyete birlikte olunca biraz zor geçiyor buna bin şükür geçecek inşallah herşey Rabbimden teslimiyet şart. Sen nasılsın seninde mi aynı durumlar 😔

Eşimle akşamları bı ağlıyoruz konuşuyoruz sonra toparliyoruz elhamdülillah. Ama işte benim panik atak anksiyete birlikte olunca biraz zor geçiyor buna bin şükür geçecek inşallah herşey Rabbimden teslimiyet şart. Sen nasılsın seninde mi aynı durumlar 😔
Başınız sağolsun kayıp yaşamışsınız galiba.Rabbim acil şifalar versin.Çabucak toparlarsınız inş.❤🙏

Bende tespihlerimi zikirmatikte yapmaya çalışıyorum Artık rabbim dualarımızı zikirlerimiz kabule tsin inşallah Hepimizin hayırı muratlarını nasip etsin arkadaşlar dışım canlı içim çok umutsuz virane nolur bana da dua edin ismim Seda Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin iyiler ile karşılaştırsın cümlemizi
Allah iç sıkıntarını gidersin Seda.Sana hayırlı kapılar açsın inş.amin🙏

LesaM LesaM Seni etikete etikledim sanıyorum gözümden kaçmış az önce bi yerde adını görünce aklıma geldi fırsat bulduğunda gel mutlaka 🥰
Tamam insallah Bonus Bonus pek giremiyorum kucuk cocugumdan dolayi ama elimden geldiğince ibadet etmeye çalışıyorum.
Buraya da yazarım insallah.

Daha şokta sayılır eşin sizler Allah sabrınızı artırsın.
Bende bi garip hallerdeyim hayır olsun sonu inş. Vesvese yapmak istemiyorum

images (2).jpeg

Sadelikherseydir Sadelikherseydir başınızsağolsun
Rabbim her ne sıkıntısı olan varsa yardımcısı olsun kızlar🤲

X