Üzerimden ara tatil geçti
Oruçlara başlayamadım. Yeni regl oldum, bitince başlayayım inşallah. sen etiketlere ekle beni. İyi olur benim içinde
Sadece oruç için demedim canım nasılsın daha iyi misin? Hep gel oruca bağlı düşünme
İyiyim hamdolsun. Regle kadar namazlarımı aksatmadan kıldım, hatme devam ettim. İyi geldi ruhen. İlaçlarıma da devam ediyorum bu sefer hemen bırakmıcam. Çok daha iyi hissediyorum. Yoluna koyamadığım bir diyetle spor kaldı
Sen nasılsın, neler yapıyosun
Benimde telaşım hiç bitmiyorki. Çocuklar okula başlasa ayrı, evde olsa ayrı telaşÇok sevindim iyi olmana ilaçlar etki etmiş demek
Ben nolsun bildiğin gibi çoluk çocuk okul ev.
Diyeti sorma hiç olmadığım yerlerdeyim ben kötü düşünmüyorum bu sene inşallah yapacağım
Bende başlıyorum bu akşam beraber tutalım cnmKızlar iyi akşamlar. Bende oruçlarıma başlayacağım ama cesaretim yok zorlanjr miyim acabaa
Olur tutalımBende başlıyorum bu akşam beraber tutalım cnm
Geçen hafta 3 gün ara vermeden tuttum. çalışıyorum ve zorlanmadım çok şükür. Pazartesi ve perşembe günleri kendini dene. Devamı gelir Allah ın izni ileKızlar iyi akşamlar. Bende oruçlarıma başlayacağım ama cesaretim yok zorlanjr miyim acabaa
Evet bir başlasam inşallah geçmiş yılları da tutmak istiyorum birden tutmak zor olur heraldeGeçen hafta 3 gün ara vermeden tuttum. çalışıyorum ve zorlanmadım çok şükür. Pazartesi ve perşembe günleri kendini dene. Devamı gelir Allah ın izni ile
ilk sayfada yazıyor, kendimize bu yılın sonuna kadar hedef belirledik. Az az hedeflerimizi tutarak inşaAllah oruç borçlarımızı bitiririz. Birlikte tutmakta motive ve güç veriyor.Evet bir başlasam inşallah geçmiş yılları da tutmak istiyorum birden tutmak zor olur heralde
Süper canım Rabbım yar ve yardımcımız olur inşallahOlur tutalımPerşembe cuma tutma niyetim var
Amin inşallahSüper canım Rabbım yar ve yardımcımız olur inşallah