- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 29
Allah şifa versin canım
Allah razı olsun cümlemize inşallahAllah razı olsun canim Rabbim seninde ne sıkıntın varsa gidersin sağlık sıhhat versin
Allah tez şifa versin inşallah geçmiş olsunSelam arkadaşlar ben çok rahatsızımnolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı
Allah şifa versinHayırlı kandiller canlarım. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden
Etiketlediğiniz için çok teşekkür ederim , herkesin Regaip Kandili Mübarek Olsun, Rabbim nice kandiller görmeyi nasip eylesinGünaydın ❤
Eki Görüntüle 2999904
100 estağfurullah
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
111 salavat
İlk 10 gün zikri
1 tane yasin
Eki Görüntüle 2999905
Nego
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Efser
@JES
UcanSupurge
golgefeslegeni
@Levaiz
@Limonsuzzcay
@Teyocan
@Teneffus Zili
@Saricivcivcikcik
@BereliPenguen
@Onyilsonra_
@N u r
@Buralardutluuugdu
@Anka
@Black Light
@Calcifer
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Kukrim
@Jenna16
@Chocolita
@_HALLEY_
@rana20
@aypare ackerman
@Morm
@SUHAN
Iron Butterfly
@Amazing family
Aijoo
@sweetgirlcandy
@Mehfam
Tiniminimavihanim
@Amanita
@Assos32
Sadelikherseydir
@yorgun anneanne
@Hogwartss
@Leyl-i-fer
C Cittaslow
@Ruya
@eunja
Selam arkadaşlar ben çok rahatsızımnolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim Selam arkadaşlar ben çok rahatsızımnolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı Okudum cnm.Bu mübarek günde rabbim sana ve tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin inşsllahSelam arkadaşlar ben çok rahatsızımnolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı
Rabbim acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsunHayırlı kandiller canlarım. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden
Allah razı olsun inşallahOkudum canım Rabbim ya Şafii ismi ile şifa versin inşallah
Çok sağolunŞifa olsun inşallah ben de okudum inşallah çabukça toparlanırsınız
Amin inşallah Allah razı olsunAllah tez şifa versin inşallah geçmiş olsun
Seninki bizden fazla olacak
Hayırlı kandiller canlarım. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden
Allah razı olsun canim hayırlı kandillerAllah şifa versin
Allah razı olsun canim Rabbim sana da şifa versin geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun teyzeye çekti baya Allah şifa versin
Allah şifa versin çok geçmiş olsun.Selam arkadaşlar ben çok rahatsızımnolur şifa niyetine 1 Fatiha 3 ilhas okurmusunuz??? Hastaneye gittim iğne ilaç yazım gönderdiler çok üşüyorum titriyorum sanırım sıtma geçiriyorum kendimi sıkmaktan dişlerim kemiklerim açımaya başladı
Allah şifa versin.Hayırlı kandiller canlarım. Kayınvalidemin ismi Havva durumu iyiye giderken yine yoğun bakıma aldılar. Bu gece ismiyle dualarınızi esirgemezseniz rica etsem sizden