Bugün yaptıklarım; 66 tane Ya Vekil çektim.. 100 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 100 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Salâvat-ı Kübra okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
Sabah namazdan sonra okudum
RABBİM kabul eylesin aminnnn
Sayısız Lâ Galibe İllallâh
Yasin-i Şerif
100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim 100 Estağfirullah El Azim 66 Ya Vekil 18 Ya Hayy 129 Ya Latif 55 Ya Mucib 100 La İlahe İllallah Muhammedürresulullah 100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl 100 La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
Bugün yaptıklarım; 66 tane Ya Vekil çektim.. 100 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 100 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Salâvat-ı Kübra okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
Yasin-i Şerif 7 İnşirah suresi ve meali 7 Tin suresi ve meali 7 Asr suresi ve meali 100 Selâmün Kavlem Mir Rabbir Rahim 100 İhlas suresi
100 Estağfirullah El Azim 100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim 66 Ya Vekil 18 Ya Hayy 129 Ya Latif 55 Ya Mucib 100 La İlahe İllallah Muhammedürresulullah
Bugün yaptıklarım; 66 tane Ya Vekil çektim.. 100 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 100 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
Bugün yaptıklarım; 66 tane Ya Vekil çektim.. 100 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 100 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
Bugün yaptıklarım; 1.000 tane Ya Şafi çektim.. (siteden) 66 tane Ya Vekil çektim.. 120 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 100 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Salâvat-ı Kübra okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
Bugün yaptıklarım; 66 tane Ya Vekil çektim.. 100 tane Hasbünallahü ve Nimel Vekil çektim.. 120 tane Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim çektim.. Salâvat-ı Kübra okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah Aminnnnnn
100 Estağfirullah El Azim 100 La İlahe İllallah Muhammedürrasulullah 66 Ya Vekil 131 Ya Selam 100 La hâvle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim 170 Ya Kuddüs 100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl 156 Ya Afüvv 100 Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr 100 Salavat 5 kez "Bismillâhillezi la yedurru" duası Sayısız "İlahi ente maksudi ve rızake matlubi" Sayısız "Şahadet"