- 13 Mart 2019
- 12.932
- 41.937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gönül en son 25.500 yazmış bonusum senin üst mesajdaki 500 ileBiriken Salavat 25.000
Amiiin Parecim inşallahNedense bir garip telaş ve bi iç huzur oluyor insanda Rabbime şükür kavuştuk inşallah ömrümüz varsa Bayramı da kutlarız Bonus ❤
Hayra gelsin sevapla gelsin Şehr-i Ramazan
Ben evde hatim okuyacam kalabalıkta dikkatim dağılıyor takibi kaçırıyorumMukabeleye ben bu akşam başlıyorum inşallah. Ara verince okuması zorlaşıyor.
Mukabele içim planınız nedir? Dinlemeye gidecek olan var mı?
bunun için ayrı sayımı vericez günlük çektiklerimizimi sayıyosunuz ?Gönül en son 25.500 yazmış bonusum senin üst mesajdaki 500 ile
Biriken Salavat 26.000 oldu
günlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursabunun için ayrı sayımı vericez günlük çektiklerimizimi sayıyosunuz ?
Canım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi burayagünlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursa
Dua grubundakiler eklenmiyor değil migünlük çekip yazıdıklarınızı ekliyoruz sayıya papatyam. şaban ayı bitmeden 70 bin yapalım diyoruz nasip olursa
Hayır sweetimm dua grubuna okuduğumuz o kişinin, niyetine bağışlıyoruz ya olmaz. buraya ekleyemeyizDua grubundakiler eklenmiyor değil mi
Tabiki ekledim canımCanım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi buraya
Biriken salavat 36.000Canım benim hediye edeceğim 10 bin salavati şerif var ekleyelim mi buraya
Biriken salavat 36.000
Net anlaşılsın diye sorayım dedimHayır sweetimm dua grubuna okuduğumuz o kişinin, niyetine bağışlıyoruz ya olmaz. buraya ekleyemeyiz