Zeynep kardeşim tedaviniz olumlu sonuç versin.3 kaybım var yine tedavi sürecindeyim. Catlatma ignesi oldum 10 gün var önüm de hayirlisiyla sonuç almak için sizlerden de dua istiyorum. Allah okuyan okumayan herkesten razı olsun.
Gülsüm kizi Zeynep ismim...
Dualarınıza beni de ekleyin....
Huvallahul halikul bariul
-O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır.
Allah razı olsun senden de adaşımZeynep kardeşim tedaviniz olumlu sonuç versin.
RABBİM tez vakitte sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağını doldursun.Salih ve Saliha evlatlarınız olsun aminnnnnn
Allah yardımcın olsun , inşallah hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim sanada , yazdığın duayımı okuyalım belli bi sayısı var mı ?3 kaybım var yine tedavi sürecindeyim. Catlatma ignesi oldum 10 gün var önüm de hayirlisiyla sonuç almak için sizlerden de dua istiyorum. Allah okuyan okumayan herkesten razı olsun.
Allah razı olsun papatyamm en az 101 adet arkadaşım.Allah yardımcın olsun , inşallah hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim sanada , yazdığın duayımı okuyalım belli bi sayısı var mı ?
hepimizden Allah razı olsun okurum tabi seve seveAllah razı olsun papatyamm en az 101 adet arkadaşım.
okudum canım , Allah kabul etsin dualarımızıAllah razı olsun papatyamm en az 101 adet arkadaşım.
Allah sevdiklerini bağışlasın çok teşekkürlerokudum canım , Allah kabul etsin dualarımızı
yarın şaban ayınamı giriyoruz.30 Recep Cumartesi
Günlük okumalar
Her gün 100 estağfurullah ( 1000 de olabilir herkes gücüne göre)
1100 La ilahe illallah
100 Muhammedürrasulullah
100 ihlas
100 Ya Allah
100 Salavat
100 son 10 gün zikri Subhanallahir Rauf
100 Subhanallahi Vebihamdihi
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
Iron Butterfly
E Erin689
K Kitapkontesi
UcanSupurge
sweetgirlcandy
Aijoo
Mthn83
bir civciv annesi
aysen-
Hayalkuran
memurhanim
3 kaybım var yine tedavi sürecindeyim. Catlatma ignesi oldum 10 gün var önüm de hayirlisiyla sonuç almak için sizlerden de dua istiyorum. Allah okuyan okumayan herkesten razı olsun.
Allah razı olsun arkadaşım sevdiklerinizi bağışlasın Allahin izniyle pozitif yazarim insallah buraya101 kere okudum Allah hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallah
3 gün peşpeşe mi yoksa aralıklarla tutabilir miyiz?Mübarek Recep ayını bitirdik
Yarın Şaban ayına giriyoruz.
İlk 3 gün orucu var bu geceden başlayacak hatırlatmasını yapayım inşallah bu gece için
Eki Görüntüle 3385034
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
Iron Butterfly
E Erin689
K Kitapkontesi
UcanSupurge
sweetgirlcandy
Aijoo
Mthn83
bir civciv annesi
aysen-
Hayalkuran
memurhanim
1,2,3. Günleri tutmak güzel ama peşpeşe olmuyorsa arada da tutulabilir tabi hangi gün istersen.3 gün peşpeşe mi yoksa aralıklarla tutabilir miyiz?