- 11 Nisan 2007
- 83.312
- 483.630
Miraç gecesi namazları diye böyle hepsi yazıyor burda Tiniminimavihanim 2 rekatlık olanı da kılabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazalım bonusum bende sabah namazdan sonra yasin, fırsatım olursa işyerinde öğlen Fetih, akşam Vâkıa ve yatsıdan sonra mülk süresi okumaya gayret ediyorumbir civciv annesi her akşam Mülk suresini düzenli okuyup buraya yazalım diye aklımdan geçmişti dün gayret edicem inşallah okumaya
yazalım valla bana da vesile olur devamlılık içinbir civciv annesi her akşam Mülk suresini düzenli okuyup buraya yazalım diye aklımdan geçmişti dün gayret edicem inşallah okumaya
Cancağzım çook teşekkür ederimMiraç gecesi namazları diye böyle hepsi yazıyor burda Tiniminimavihanim 2 rekatlık olanı da kılabiliriz
Eki Görüntüle 3382795
Geldim bonus teşekkür ederim. Neler yapıyorsunuz burda ? Dua mı okunuyorHayalkuran gelmek istersen her zaman
Yok canım dua grubu gibi değil.Geldim bonus teşekkür ederim. Neler yapıyorsunuz burda ? Dua mı okunuyor
Anladım. Bende bugün oruç tuttum Miraç kandili için okunması gereken dua ya da zikirler var mı bildiğiniz ?Yok canım dua grubu gibi değil.
Üç aylara özel hünlük yaptığımız ibadetlerimizi okuduklarımızı yazıyoruz.
BEn örnek okuma paylaşıyorum ama herkes neyi yapabilirse onu yazıyor
Allah kabul etsin HayalcimAnladım. Bende bugün oruç tuttum Miraç kandili için okunması gereken dua ya da zikirler var mı bildiğiniz ?
Aminn aminn maşallah tebarekallahRecep ayı 26. gün Salı
Miraç gecemiz mübarek olsun RABBİM razı olduğu kullarından eylesin cümlemizi aminnn
1.100 Estağfirullah
200 er kez Sübhanallah, Elhamdülillah, Allahu ekber
Sayısız Kelime-i Şahadet
1.100 La İlahe İllallah
100 Muhammedürresulullah
200 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim
200 Ya Allah
200 Ya Hannan Ya Mennan
200 Salevat
100 Son 10 gün zikri
200 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
200 La hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim
200 La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
500 Ya Selam ( Filistin topiği )
200 Allahümme ecirna minennar
200 Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
200 Ettehiyyâtü
RABBİM cümlemizin ibadetlerini
dualarını kabul etsin aminnnn
Hafızam buruk buruğum namaz yok kuran yok oruç yok tesbihat çekmeye gayret ediyorumAminn aminn maşallah tebarekallah
Aynen böyleyimHafızam buruk buruğum namaz yok kuran yok oruç yok tesbihat çekmeye gayret ediyorum
Bende aynı durumdayım malesef yine çekecektim ama uyuya kalmışımHafızam buruk buruğum namaz yok kuran yok oruç yok tesbihat çekmeye gayret ediyorum