Bende esmaları, anlamları ile çoğunu ezberlemiştim. Okuyup tekrar etmeyince unutuyoruz maalesef. Sıkça duaların içinde yer verdiğim belli esmalar kaldı aklımda.Esmaların yeri ben de çok başka hem küçüklükten çok duyduğum annem buna çok önem verdiği için, hemde Rabbime isimleriyle dua ettiğimde karşılığını gördüğüm için.
Öyle sadece isimleri ezberleyeyim değil anlamlarını da ezbere bilmek istiyorum.
Varsa bir tavsiyeniz öneriniz seve seve okurum. Şurdan oku burdan çalış şu yöntem vs gibi
Cuma sureleri okuyoruz ya mesela peşine onu da okuyacağız öyle işleyecek iyice zihnimize.Bende esmaları, anlamları ile çoğunu ezberlemiştim. Okuyup tekrar etmeyince unutuyoruz maalesef. Sıkça duaların içinde yer verdiğim belli esmalar kaldı aklımda.
Bu günden itibaren okumaya başlayabiliriz. Yarısını bile tekrar edip hafıza ve kalbimize yazsak ne güzel olur. RABBİM nasip eylesin
Olur bonusum gayret edelim, okuyalım, başarırız Allah ın izni ileCuma sureleri okuyoruz ya mesela peşine onu da okuyacağız öyle işleyecek iyice zihnimize.
Anlamlarını bir videoda kısa kısa yazıyor ordan bakıp yazıcam inş
Müsait olmadığımdan nasip olmadı bana oruçHayırlı huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3382242
Çok mübarek bir geceye yaklaştık fırsatı imkanı olanlar mutlaka oruç tutalım
26 yı 27 ye bağlayan gece yani 6 Şubat gecesi Miraç gecesi.
27.geceyi oruçla ibadetle karşılamak ayrı mükafatlı
27.günü yani 7 Şubat gününü oruçla geçirmek de ayrı mükafatlı.
En faziletli oruç peşpeşe tutulanlar 6-7-8 Şubatı oruçlu geçirmek nasip olsun inşallah.
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
PiXiEE
golgefeslegeni
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
Iron Butterfly
E Erin689