- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Allah kabul etsin PenyezimVakit namazları ve her vakit sonrası kaza namazı kılındı
Aminnn cümlemizin bonusumAllah kabul etsin Penyezimyazabildikçe namazlarını böyle eklersen mesajlarına çok güzel olur.
Kılmakta zorlananlara kaçıranlara iyi olur görmek. Benimde aklımdaydı bundan sonra yazayım inşallah
Kimimiz oruçla kimimiz namazla imtihanda kimisi başka şeyle.Aminnn cümlemizin bonusumteşvik ve motive olsun diye elimden geldiğince, kuran, tesbihat namaz herşeyi yazmaya gayret ediyorum.
Ben de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumKimimiz oruçla kimimiz namazla imtihanda kimisi başka şeyle.
Kim neyde zorlanıyorsa Allah onu daha hevesle yapma kolaylığı versin inşallah
AminnnnBen de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumAllahim kolaylastirsin inşallah
Ben de Kuran hatmine devam etmekte zorlanıyorum bu ara bi şekilde başladım biraz ilerledim ama devam edemiyorumAllahim kolaylastirsin inşallah
Evet ablacım inşallah gayret edeceğimAminnnnAysenim her namaz sonrası 4 sayfa okumaya gayret edersen günlük olmasa da 2 günde 1 cüz rahat okursun ALLAH ın izni ile
Tamamen nefsi benimki ya bilmiyorumNeden peki? Sormamda sakınca yoksa tabi
Günlük ne kadar okumak istiyorsan 2 ye bölüp sabah akşam okuma yapabilirsin.
1-2 sayfa bile olsa okuyup her okuduğunu buraya yazabilirsin
2 sayfa az mı hiç değil sondan eksik olsa hatim tam olmaz 2 sayfayı küçümseme hiç.Evet ablacım inşallah gayret edeceğim
Tamamen nefsi benimki ya bilmiyorumgünde 2 sayfa okumak bile hiç okumamaktan iyidir diyip devam edeceğim inşallah buraya yazmak bile iyi geldi daha bi gayret edeceğim çok teşekkür ederim ikinize de