mandal izlerinden nasıl kurtulurum???

altamiano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
297
11
118
Ankara
merhaba kızlar annem en sevdiğim kıyafetlerimi mandalla asmış ve mandalın tutturulduğu yer ezilip sanki ütü parlaması gibi iz bırakmış ve ben ne yaptıysam bu izlerden kurtulamadım var mı çaresi acaba???

Yapacak bir şey yok 2 yıkamadan sonra mandallamayacaksınız
Geçer merak etmeyin yıkanınca
Yada benim önerim ters çevirip koltuk altından maşalamak

yıkanmasına rağmen dzelme olmadı ve bunun gibi 2 kıyafetim daha aynı şekilde maalesef ama bundan sonraki asma öneriniz için teşekkürler aklıma gelmedi hiç doğrusu....

evde gıydıgım kıyafet dısında esyalarıma mandallama yapmıyorum dısarda cok ruzgar varsa ortadan mangalıyorum.. Özel mandallar var dıslerı sıvrı olmayan onları kullanmanı onerırım.. Eşyalarınınıda yandan asma bence

canım utunun buharını tut ız olan yerlere daha sonra dıs fırcasıyla fırcala kumasa zarar vermeden buhar ve fırcalama ıslemını bır kac kes tekrarlarsan o ız kayboluo parlaklıgını gıdermek ıcınde patatesı bol ıkıye ıyıce surt ız olan yere daha sonra yıka parlaklık ızı bu sekılde kayboluo umarım kurtarırsın kıyafetlerını

Son düzenleme:
iz yapmasını istemediğim kıyafetlerin üstüne çorap koyup öyle mandallıyorum.o zaman iz kalmıyor..

özellikle kızımın çorapları çok işe yarıyortavsiye edrim...

Canım mandal izlerini bı anda yok etmek zor zamanla utulune utulene duzelebilir ama eski formuna dönmesi zor ama bundan sonra sevdiğin kıyafetlerini askıyla kurutarak koruyabilirsin ben kendımın esimin hatta küçük cocuklarımın iyi kaliteli üstlerini hep askıda kurutuyorum tavsiye ederim

ben de asla mandal kullanmam sevmem ama annem asmış işte mandala ya bir de çamaşırları odada kurutuyoruz sanki yel var gibi odada mandallıyor alışkanlık işte vazgeçiremiyorum kadını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…