Mamoplasti & COVID-19 Aşısı

Makisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
261
123
53
45
merhaba, COVID-19 ile mucadelede asinin oneminin bilincindeyim. fakat 3 hafta once yayinlanan bir makale asinin hemen ardindan kapsul kontrakturu olusma vakasinin goruldugunu bildiriyor. bilginize:

Ne yapacağız

Bende sizden görüp konu açtımda cevap veren olmadı Alman aşısıdan yan etki çıkmış dolgusu olanlar da bence cin aşısı yan etkisi daha az gibi geliyor bana

Aşı sırası geldi, randevu almaya korkuyorum ne zamana kadar erteleyebilirim ki, sizlerin fikirleri, Dr larinizin görüşleri nedir?

Kaç Ay oldu siz olalı bence 1 sene geçenlerde sıkıntı olmaz ya vucüt silikonla uyum sağlamıştır benim 4 ay olacak çok erken

Aşı sıram bugün geldi ama ameliyat olalı 3 hafta yeni oldu. Doktoruma bu makaleyi attım ve sordum. Muhtemelen yarın bir dönüş yapar…
Aşı sıram gelsin diye eller semada bekliyordum, şimdi ertelemek durumunda kalmak zoruma gider

Aşı doktorumdan veto yedi, vücut şu an yabancı bir maddeye reaksiyon verirken, aşı yaptıramazsın dedi. 3 ay sonrası için tekrar düşünelim dedi. Bahsi geçen makaleyi göndermiştim. Sinovac bir nebze ama biontech kesinlikle olmaz dedi

yaaa ben bu mesajları şimdi görüyorum! benim de henüz 1 ay oldu ameliyat olalı ve bugün Pzifer Biontech aşısını oldum offf yeni ameliyat olup da aşı olan var mı benim gibi??

yaaa ben bu mesajları şimdi görüyorum! benim de henüz 1 ay oldu ameliyat olalı ve bugün Pzifer Biontech aşısını oldum offf yeni ameliyat olup da aşı olan var mı benim gibi??
Kimi doktor kabul ediyor kimisi etmiyor doktor sorun bakalım nediyecek

Gerçekten. Çok iyi oldu ben olalı 4 ay oldu doktor bilgiler heniz yeni dedi Başka hiçbişi demedi Zaten biontech sonra kapsül gelmiş dolgu olanlar şişme olmuş sinovac görülmemiş heralde

Gerçekten. Çok iyi oldu ben olalı 4 ay oldu doktor bilgiler heniz yeni dedi Başka hiçbişi demedi Zaten biontech sonra kapsül gelmiş dolgu olanlar şişme olmuş sinovac görülmemiş heralde
Benim aşı sıram gelirse ben sinovac olurum o daha alerjik reoaksiyon azmış aklınızda bulunsun

Evet makale okudum suan en uygun aşı sinovoc gibi görmüyor sinovoc hakkında dolgu maddeleriyle ilgili bir yazı yok …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…