merhaba, COVID-19 ile mucadelede asinin oneminin bilincindeyim. fakat 3 hafta once yayinlanan bir makale asinin hemen ardindan kapsul kontrakturu olusma vakasinin goruldugunu bildiriyor. bilginize:
A Case Report of Capsular Contracture Immediately Following COVID-19 Vaccination
Abstract. Capsular contracture is fundamentally an immunological/inflammatory response to the implant, treating it as a foreign body in need of exclusion facademic.oup.com
Evet dolgudan sonra implanti olan bir vakada da gorulmus. 2. dozun hemen ardindan...Bende sizden görüp konu açtımda cevap veren olmadı Alman aşısıdan yan etki çıkmış dolgusu olanlar da bence cin aşısı yan etkisi daha az gibi geliyor bana
İnşalalah bizde olmazEvet dolgudan sonra implanti olan bir vakada da gorulmus. 2. dozun hemen ardindan...
Kimi doktor kabul ediyor kimisi etmiyor doktor sorun bakalım nediyecekyaaa ben bu mesajları şimdi görüyorum! benim de henüz 1 ay oldu ameliyat olalı ve bugün Pzifer Biontech aşısını oldumofff yeni ameliyat olup da aşı olan var mı benim gibi??
Gerçekten. Çok iyi oldu ben olalı 4 ay oldu doktor bilgiler heniz yeni dedi Başka hiçbişi demediAşı doktorumdan veto yedi, vücut şu an yabancı bir maddeye reaksiyon verirken, aşı yaptıramazsın dedi. 3 ay sonrası için tekrar düşünelim dedi. Bahsi geçen makaleyi göndermiştim. Sinovac bir nebze ama biontech kesinlikle olmaz dedi
Benim aşı sıram gelirse ben sinovac olurum o daha alerjik reoaksiyon azmış aklınızda bulunsunGerçekten. Çok iyi oldu ben olalı 4 ay oldu doktor bilgiler heniz yeni dedi Başka hiçbişi demediZaten biontech sonra kapsül gelmiş dolgu olanlar şişme olmuş sinovac görülmemiş heralde
Benim Dr yaptır bişey olmaz dedi sıram da geldi.ne yapsam kiyaaa ben bu mesajları şimdi görüyorum! benim de henüz 1 ay oldu ameliyat olalı ve bugün Pzifer Biontech aşısını oldumofff yeni ameliyat olup da aşı olan var mı benim gibi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?