• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mamayla büyüyen bebekler

mhrbn07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
57
5
18
Slm
ben sütüm az olduğu için oğlumu 2 ay anca emzirebildim tabi doymadığı için mama takviyeside yaptık bu süreç içinde daha sonra zaten az diye hepten kestim kesmek zorunda kaldım kayınvalidem kötü bir hastalığa yakalandı vefat etti şehir dışında kaldık 2 ay sıkıntı stres üzüntü hepten kesildi yani bebeğim hemen hemen mamayla büyüdü diyebilirim ilk zamanlar bu durumu fazla önemsemedim lakin geçenlerde internet ortamında iki kişinin tartışmasına denk geldim biri diğerine belli ki 6 ay anne sütü almamış bu dedi yani gerizekalı salak manasıyla orta içime bişey oturdu gözlerim doldu çok üzüldüm cahilliğime yandım az maz devam etmeliydim diye pişmanlık duydum gerçekten mama zeka geriliğine sebeb oluyor mu ? anne sütünün yerini tutamaz tabi ama dünya para döktük peşine hiç mi faydası olmuyor .....

Slm
ben sütüm az olduğu için oğlumu 2 ay anca emzirebildim tabi doymadığı için mama takviyeside yaptık bu süreç içinde daha sonra zaten az diye hepten kestim kesmek zorunda kaldım kayınvalidem kötü bir hastalığa yakalandı vefat etti şehir dışında kaldık 2 ay sıkıntı stres üzüntü hepten kesildi yani bebeğim hemen hemen mamayla büyüdü diyebilirim ilk zamanlar bu durumu fazla önemsemedim lakin geçenlerde internet ortamında iki kişinin tartışmasına denk geldim biri diğerine belli ki 6 ay anne sütü almamış bu dedi yani gerizekalı salak manasıyla orta içime bişey oturdu gözlerim doldu çok üzüldüm cahilliğime yandım az maz devam etmeliydim diye pişmanlık duydum gerçekten mama zeka geriliğine sebeb oluyor mu ? anne sütünün yerini tutamaz tabi ama dünya para döktük peşine hiç mi faydası olmuyor .....

yok canım ya olurmu öle bişe bende mama veryom anne sutude veryom ama sırf mamayla buyuyen birsuru çocuk bilyom normalden bi farkları yok gayette zekiler benim ablam mesela 1 damala sutu gelmedi 3 cocuguda içmedi hiç hep ammayla buyuduler ki eskiden öle aptamil falanda yoktu yani dandik bişeler vardı yada inek sütü verdi şimdi onlar çok buyuduler 25-26 yaşlarında biri 2 universite bitirdi yani 3 de cok zekiler inan bi alakası yok bununla bi tanıdıgımızın da yine hiç sütü gelmemiş hep mamam vermiş cucuk amerikada doktora yapıyor düşün yani. sen rahat ol ve pozitif düşün ne düşünsen onu çekersin unutma

Ağır konuşmak istemiyorum. Kim sallıyor bunları.. Ben de oğlumu 2,5 ay emzirdim, doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorum. Sürekli mama verdim, anne sütü yok ne yiyecek bu çocuk peki? Sütünüz geri gelecek mi? Zaten 4.aydan itibaren ek gıdalara başlayacaksınız. Çocuğunuz gerekli takviyeyi ordan da alacak... Bunlar Allah´tan gelen şeyler...

Ben de sinir oluyorum bu tiplere bende mamayla buyumusum gayetde saglikliyim hamdolsun annenin sutu yoksa kadin napacak mecbur mama verecek

olurmu hiç öyle şey... Anne sütü nün bağışıklık sistemine katkısı var o kadar. Ha anne sütü alan hasta olmuyor mu oluyor. Benim abim mamayla büyümüş emmemiş ben anne sutuyle abim iki üniversite bitirdi. Kaldıki onun zamanında hazır mamada yoktu. Sütle unla mama yaparmış annem... Zeka Allah vergisi işte sende biraz gelişimine katkıda bulunuyorsun o kadar.

benim kızım da 45 güncük emdi sütüm azdı kilo almadıgı için mecburen sma kullandım bebelac kullandım 1 yaşına kadar bir kere bile hasta olmaıd öyle ki dişleri çıkarken bile ateşlenmedi çok huzurlu bir çocuk olarak bugünlere geldi 6.5 yaşında 1 ci sınıfda anne sütü alan çocuklardan önce okumayı söktü anne sütü elbetteki önemli ama olmuyorsa açlıkdan ölsünler mi tövbe tövbe ...... ben de anne sütüyle büyüdüm ama ev hanımıyım :))) takılmayın böyle şeylere rabbim sağlık sıhhat zihin açıklıgı versin hepsine

O zaman annesini kaybeden bütün bebekler geri zekalı olur. Tövbe tövbe.bunlar Allah vergisi canım sen destekliyorsun sadece. Kuzenimin kızı damla süt emmemis simdi Marmara Üniversitesi hukuk fakultesinde. Hem de liseyi dereceyle bitirdi. Bunun gibi daha bir sürü örneği var. İçini ferah tut pozitif düşün:)

Slm
aaa kim demiş onu gelip bana söylesin bakım bide :KK45:
Sevgili anneciminde ben 10 gunlukken sütü kesilmiş bende mamayla büyüyen çocuklardanım.Gerizekalımıyım şimdi ben:KK62: Valla şöyle diyim size ailemdeki herkezden daha akıllı oldugumu söyler ailem hep. Ve vücut gelişimim bagısıklık sistemim 2 yıl emdi denılen ınsanlardan daha kuvvetli maşallah :) Markayıda yanlış hatırlamıyorsam mılupaydı sanırım hep derım bende cocugumu o mamayla beslıycem diye :)

Back
X