Bebek Beslenmesi Mamayla Beslenen Çocuğa Su Vermek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
Bebeğim henüz 22 günlük. Anne sütü yetmediği için ek olarak mama da veriyorum. Çocuğumu baştan emziriyorum ardından 45 cclik mama veriyorum. Doktorum bana mama içen çocuğa içtiği mamanın üçte biri kadar su verebilirsin dedi. Yani mama içen çocuğa su da verilmesi gerekiyormuş. Bu şekilde yapan var mı? Bebeğim daha 1 aylık bile değil su verirsem böbreklerine zararı olmaz mı ki yaa?? Şu anda gittiğim doktor öyle dedi ama başka bir doktora sormadım belki başka doktor bunun yanlış olduğunu söyleyecek tereddütte kaldığım için şimdiye kadar hiç su vermedim.

merhaba canım hiçbir zararı olmaz korkma benım bebegım suan 2 aylık 20 günlükken mamaya başladık anne sütü olmadıgı için mama ile beslenen bebeğin mutlaka su içmesi gerekiyor bizim çocuk doktorumuz da, aile hekimimiz de aynı şeyi söyledi hiç korkma su ver mutlaka su vermezsen susuz kalabilir benim bebeğim direk içemiyordu suyu ilk başlarda doktorumuz mamayı 10-15 cc fazla sulandırmamı söylemişti yani sen 45 cc mama yapıyorsan 60 cc kadar su koy direk suyu almakta zorlanabilir genzine kaçırabilir ama direk içerse direk ver

canim sen bebginin suyunu muhakkak ver cunku havalar cok sicak.israr etme icerse icer icmezse icmez.ben 6 ay su vermedim bebgime oyle pismanimkii anlatamam.

oglum su istedi bazi zamanlar bence zarari olur diye vermedim ne salakmisim ya diyorum yavrmu sususuz biraktim.bence oyle doktolarin herd edgine harfiyen uydum ve pisman oldugum seyler cogunlukda .keske yapmasaydim diyorum.neyse yaptik bi kere ikinicye daha tecrubeli olurum insallah.doktor moktor sallamicam.

benim bebeğim şu anda 4 buçuk aylık ve hiç anne sütü almadı,mama ile beslendi
bu yüzden de baştan beri su verdik
mama veriyorsan su da vermelisin

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz ben de bugün ilk defa su verdim şimdiye kadar bir sefer verdim umarım iyi gelir bebişime. Yazdıklarınızı okuyunca gönlüm daha da rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…