Mamayla beslenen bebek zayıf mı olur?

Gidiyorumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
253
261
Oğlum 15 günlük. Bazı saglık sorunları nedeniyle sütten kesmek zorundayım. Mama ile beslenince zayıf kalır gelişmez diye korkuyorum. Tecrübeli anneler cevaplarsanız sevinirim. :KK43:

Dikkatli şekilde beslendiği takdirde ne kilolu ne de zayıf olur.. tabiki anne sütü başta çok önemlidir bebek için ama bazı durumlarda mama yardıma koşuyo ve bebek için besleyici gerekli tüm vitamin mevcut o yüzden için rahat olsun ben kızımı mamayla büyüttüm sütüm hiç olmadı benim 😔 kızım ne kilolu ne de zayıf oldu gayet kilosu da boyu da çok iyi 👍

SMA aldım siz hangi mamayı önerirsiniz
SMA güzeldir kesinlikle ben bebelac gold kullandım kızıma aptamil aldım içmedi sevmedi bide gaz yaptı çok sancısı oldu.. sma kullandım bende severek içti Nestlenin o çok lezzetliymiş tadı öyle yorum okumuştum denemek için almıştım severek içmişti ama ben devamlı bulması kolay olduğu için bebelac gold kullandım hep..

Teşekkür ederim oğluma da yarar inşallah 😊
Dediğim gibi mamalarda bebek için gerekli tüm içerikler mevcut ihtiyacı olan tüm besinler var içinde anne sütünden alamadığını mamadan alıyorlar tabiki anne sütüyle örtüşemez ama ne yazık ki olmayınca yada bazı sağlık durumlarında mama gerekli.. SMA iyi bir mamadır kullanabilirsin tavsiye ederim 👌🏻

X