oğlum hala gaz sancısı çekiyor önce cerraha sonra başka bi çocuk doktoruna götürdük yani her zamanki doktora değil şuruplar ilaçlar neler neler birde mamasını değiştirmemi önerdi doktor aptamil2 kullanıyorum kabızlık ve gaz sebebi olabilir dedi bebelac önerdi aldık ilk defa sabah verdim içti ama kafama takılan mamanın değişmesinde bir sakınca olur mu bebekler üzerinde sorun yaşamadık yedi ama ne biliyim mideyle ilgilşi falan siz hiç değiştirdiniz mi mamasını bebeğinizin :uhm:
canım bende 1. aydan sonra aptamilden bebelaca geçtim doktor rahat kakasını yaptırır diye önerdi.hiç bi sorun olmadı ama kaka ve gazındada hiç bi değişiklik olmadı maalesef.benimde kullanmadığım ilaç kalmadı gaz için en son nurse aldım yok hiç etkilemedi hatta sanki daha kötü oldu.herşeyi her duyduğumu yaptım ama artık pes ettim.3 gün önce ağlama krizine girdi yine bu sefer başka bi doktora götürdük.doktor gaz için hiç bi ilacın olmadığını minimum 3. maksimum 6. aya kadar ancak kendi kendine geçeceğini söyledi.hiç bi ilaç önermedi.