mamayı değiştirmek

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
oğlum hala gaz sancısı çekiyor önce cerraha sonra başka bi çocuk doktoruna götürdük yani her zamanki doktora değil şuruplar ilaçlar neler neler birde mamasını değiştirmemi önerdi doktor aptamil2 kullanıyorum kabızlık ve gaz sebebi olabilir dedi bebelac önerdi aldık ilk defa sabah verdim içti ama kafama takılan mamanın değişmesinde bir sakınca olur mu bebekler üzerinde sorun yaşamadık yedi ama ne biliyim mideyle ilgilşi falan siz hiç değiştirdiniz mi mamasını bebeğinizin :uhm:

sevdiyse sorun olmaz.bizim doktorla mamayı değişmeyi konuştuk, sevmezse sorun yasarsınız demişti.

Ben arada bir farklı- ama iyi markalarda- devam maması verilmesi taraftarıyım tabii bebek reddetmiyorsa birinde milupa birinde nestle gibi çünkü farklı formülleri var bir ara gaz için aptamil conformil kullanmıştım bizimki tadını sevmedi bir kutuyu zor bitirdik...

mama değiştirmesinde sorun olmaz hangisini seviyorsa bizimki aptamili 3 kutu kullandık, milumil kullandık ama sevmedi, 1 kutu bebelac kullandım onu sevdi ama sonra SMA anne sütüne daha yakın diye ona geçtim en çokta onun tadını beğeniyor. fiyat yüksek biraz ama besleyicilik değeri fazla. tabi gaz sorunumuz yoktu bizim

mama degıstırmede bır sorun olacagını sanmıyorum bız ılk zamanlar aptamıl kullanıyorduk ama cok sevmıyordu kızım dr deneme amacı lactum vermıstı denedık onuda begenmedı sonra anne sutune en yakın mama olan SMA gold kullanıyoruz sımdı cok memnunum bende onunla buyumusum o kadar eskı bır mama

ben de bugün sma bebek mamasını aldım,sizlerden iyi olduğunu duydum.çeşitlilik olsun diye hepsinden kullandım.ben kahvaltılarına falan koymak için aldım.bebelac gece çok iyi geldi,bize.hemen kakasını yaptırıyordu,sonra da rahatlıyordu.

canım bende 1. aydan sonra aptamilden bebelaca geçtim doktor rahat kakasını yaptırır diye önerdi.hiç bi sorun olmadı ama kaka ve gazındada hiç bi değişiklik olmadı maalesef.benimde kullanmadığım ilaç kalmadı gaz için en son nurse aldım yok hiç etkilemedi hatta sanki daha kötü oldu.herşeyi her duyduğumu yaptım ama artık pes ettim.3 gün önce ağlama krizine girdi yine bu sefer başka bi doktora götürdük.doktor gaz için hiç bi ilacın olmadığını minimum 3. maksimum 6. aya kadar ancak kendi kendine geçeceğini söyledi.hiç bi ilaç önermedi.

bende önce aptamil kullandım dr. önce bebelac önermişti kızımm içmemeişti. sonra tekrar denedik ve şuan bebelac içiyor. arada giugoz veriyorum iştahına iyi geliyor ama. biraz gaz yapıyor. derğiştirmekde bir sorun yok kafanı takma

ben o kadar çok mama değiştirdim kiiiiiii
bebeğimin kusma sıkıntoso var..
bence bebelac iyi bir mama değil..
milupa conformil gaz ve kaka sorunu olna bebekler için iyi..benimki obur oldugundan severek içti..
şimdi milupa AR kullanıyoruz kusması yüzünden..
sonuçta milupa en iyisi bence..

değişmesinde bir sakınca olmaz canım...
hatta uzmanlar arada bir değişmesinden yana...
ben SMA kullanıyorum hem vitamin açısından hem de anne sütüne yakın değerlere sahip...
çok da memnunuz diğerlerini denedim ama hiçbiri kızımda doyurucu olmadı...

yazdıklarını hala yaşıyorum oğlum 6.ayın içinde herşeyi denedim ama bitmiyor gaz deli gibi ağlıyor krize giriyor öyle yoruldum ki 3gecedir yine kıvranıyor uykymuz yok yaniş allah bize yardım etsin dokt0or kalmadı gitmediğim sivasta yaşına kadar gider diyolar bebelac gaz mı yapıyor 2gündür sancısı var kullananlar bi yardım etse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…