Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 125, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.mamas papasin ikinci el portatif mama sandalyesinden ariyorum
cok tsk ederim buldum ben. 90 liraya:)Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 125, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.
Bulduğunuz bumbo koltuk ise kullanılmış ve kargo hariç olanlar zaten 90 lira civarında. Ben sıfır ürün ve kargo bedava olduğu için 125 demiştim. Belki biliyorsunuzdur kargo en az 25-30 tl civarında. 90 TL'ye bulduğunuz Mamas papas ise süper bulmuşsunuz ne diyeyim...cok tsk ederim buldum ben. 90 liraya:)
ewet ewet mamas papasin oyuncaklisini hemde. kargo 22 lira tuttu. toplamda 112 ye denk geldi. gercekten iyiye buldum.Bulduğunuz bumbo koltuk ise kullanılmış ve kargo hariç olanlar zaten 90 lira civarında. Ben sıfır ürün ve kargo bedava olduğu için 125 demiştim. Belki biliyorsunuzdur kargo en az 25-30 tl civarında. 90 TL'ye bulduğunuz Mamas papas ise süper bulmuşsunuz ne diyeyim...
Nerden buldunuz acaba.hsngi sitedenewet ewet mamas papasin oyuncaklisini hemde. kargo 22 lira tuttu. toplamda 112 ye denk geldi. gercekten iyiye buldum.
letgoNerden buldunuz acaba.hsngi siteden
ya ilani 100 liraydi zatenBana 140dan asagi düşmemişti. Iyi almissiniz. :)
yok istanbuldaydi benimki. bumbo bana dar geldi biraz o nedenle mamas papasi tercih ettim. bence almayin artik sizde. bir sure sonra zaten oyurmayacaklarHaaa. Ben gormedim onu ya. Iki tane vardi biri 140 biri pazarlik yoktur yazandi. Degistirdi mi naapti. Ya da ben gormedim. Benimki ankaradaydi. Bumbom var ama simdi de bunda gozum kaldiCok maymun istahliyim