Bebek İkinci El Mamas papas baby bud mama koltuğu arıyorum.

Mahidevran85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
1.728
34
113
Tekirdağ
Sıfır veya ikinci el gören duyan bilen ltfen bna yardmcı olurmusnz kızlar? Ekledğim resmdekinn aynısı olacak ama hiç bir yerde bulamıorum nerede aktif olarak satılıyor bilen va mıı??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 2.437
Canim bu satılmıyor üzgünüm bende bulamadım:( diger modelinden aldım bende

Ben snug modeli almıştım cok guzel gercekten cok kullanışlı banyoda falan buyuk oglum kullaniyor ama ben hala o modeldende istiyorumm ama 300 bence cokk pahalı hangi site o

Oğlum 11aylık. 4.ayda almıştım ben, tam fiyatı inanın hatırlamıyorum ama 300 çok o kadar değildi. Dışarıda yemeğe çıktığımızda restoranlardaki mama sandalyeleri içime sinmiyor, hep buna oturtuyoruz.

Ben snug modeli almıştım cok guzel gercekten cok kullanışlı banyoda falan buyuk oglum kullaniyor ama ben hala o modeldende istiyorumm ama 300 bence cokk pahalı hangi site o

Palermobebe.com da. Karaborsada sanki hiç biyerde yok. Yarumunuz için çok saolun.

Oğlum 11aylık. 4.ayda almıştım ben, tam fiyatı inanın hatırlamıyorum ama 300 çok o kadar değildi. Dışarıda yemeğe çıktığımızda restoranlardaki mama sandalyeleri içime sinmiyor, hep buna oturtuyoruz.

Yorumlarnz çok yardmcı oldu çok teşekkür ederm. Ben aramaya devam edeym:))

Back
X