Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElMamas papas baby bud mama koltuğu arıyorum.
Sıfır veya ikinci el gören duyan bilen ltfen bna yardmcı olurmusnz kızlar? Ekledğim resmdekinn aynısı olacak ama hiç bir yerde bulamıorum nerede aktif olarak satılıyor bilen va mıı??
Ben snug modeli almıştım cok guzel gercekten cok kullanışlı banyoda falan buyuk oglum kullaniyor ama ben hala o modeldende istiyorumm ama 300 bence cokk pahalı hangi site o
Oğlum 11aylık. 4.ayda almıştım ben, tam fiyatı inanın hatırlamıyorum ama 300 çok o kadar değildi. Dışarıda yemeğe çıktığımızda restoranlardaki mama sandalyeleri içime sinmiyor, hep buna oturtuyoruz.
Ben snug modeli almıştım cok guzel gercekten cok kullanışlı banyoda falan buyuk oglum kullaniyor ama ben hala o modeldende istiyorumm ama 300 bence cokk pahalı hangi site o
Oğlum 11aylık. 4.ayda almıştım ben, tam fiyatı inanın hatırlamıyorum ama 300 çok o kadar değildi. Dışarıda yemeğe çıktığımızda restoranlardaki mama sandalyeleri içime sinmiyor, hep buna oturtuyoruz.
Ewt kızlar çok şükür buldum bir sitede uygun fiyata. Dün gelmiş bugün stoklarda tükendi. Ama ben yetştm:)) inş. Oğlum sever ve kullanırz. Önerilernz için teşekkür ederm.