• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mamaların son kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar milupa aptamil almıştım ilk doğduğunda sütüm yetmediği için sonradan sütüm geldi bi kere kullanmış oldum yani şimdi buzdolabında duruyo acaba bozulmuşmudur birinden duydum mamalar açıldıktan sonra fazla durmaya gelmiyomuş bebeği zehirliyomuş 2 aya yaklaştı nerdeyse

acılan mamayı 4 hafta ıcınde tuketmelı.eger kullanmadıysan ve 4 haftayı gectıyse atman gerekıyor

zaten kutuların uzerındede yazıyor.kutusu duruyorsa bakabılırsın.

mamalar açıldıktan sonra 4 hafta kullanılabiliyor canım 2 ayı geçtiyse bozulmuştur verme bence

ve buzdolabına koymayın yazıyor sanırım.
hazırlanmış mamaya gelince 1 saat diye biliyordum en fazla,ama dün pediatri portalında hazırlanmış mama 4 saat içinde verilebilir diye birşey okudum,çok şaşırdım.

bozuldugunu sanmıyorum ben
1 ay içinde tüketin bir satış politikası bence
ama sen yine de verme neme lazım

ve buzdolabına koymayın yazıyor sanırım.
hazırlanmış mamaya gelince 1 saat diye biliyordum en fazla,ama dün pediatri portalında hazırlanmış mama 4 saat içinde verilebilir diye birşey okudum,çok şaşırdım.

boşuna mı döktüm ben onca mamayı o zaman :(((

bozuldugunu sanmıyorum ben
1 ay içinde tüketin bir satış politikası bence
ama sen yine de verme neme lazım

ben de öyle düşünüyorum ama , yine de atıyorum.
saçmalığa bakın 8 tahıllı mama va r biberon mamasıyla hazırlanıyor.bildiğimiz un karışımı, evde unlar 2 sene bile durur.yenisini almamız lazım ya bitmediyse at . bir süre atmadım 1 ayı geçti , yemiyordu bizimki bişey zaten , sonunda attım gene , garanti olsun diye.

Back