Mamalar

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
bebelak mamaları hakında bilgisi olanlar kabızlık sorunumuz var hangisini kullanyım yardımcı olun3 alık bebegim aptamil kullanıyorum ama beyenmiyor artık istemiyor deyiştirecegim

canım benim bebeğimde de kabızlık vardı aptamili kullandığımızda kabızlığımız artıyordu biz sma golda geçtik ve rahat ettik hem gelişimi daha iyi oldu hemde kabızlık azaldı. birde kabızlık için humananın kimyonlu rezene çayından içiriyordum bebeğime iyi geldi.düzene girdi şimdi çok şükür çok nadir kabız oluyor. çok zor birşey

sma gold kullanıyrm ben de.real de bı ara ındırım vardı,13.90 dan aldım.sımdı o ındırım bıttı,eczaneler 21 tl dıyor. 21 e mı alıyrsunuz,yoksa ındırımlı yerler var mı?

mamaların sindirimi zor olduğu için pek çoğu kabızlık yapıyor,mama değiştirmek çözüm olmazsa eğer hazırladığın mamaya 2 çay kaşığı kadar kaliteli zeytin yağı ekle faydası oluyor,bebeğe de hiç bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…